x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Curve recusute fete mari

Curve recusute fete mari

de Lucian Avramescu    |    20 Feb 2012   •   21:00

Romania a devenit bordel pentru fraieri, bombane dascalul, amicul meu, azi in toane proaste. N-are nevoie de interlocutor. Curve politice, mormaie el, care s-au hatait prin toate partidele, prin toate asternuturile si acum sunt scoase pe piata ca fete mari. Le cos, intelegi? – se ratoieste el si pricep ca e timpul sa strecor o replica. N-apuc. Era, explica mai departe, un bordel in Bucuresti, stiu de la bunicu-meu, in care veneau tipi avuti. Crucea de Piatra? – ma dau eu citit. Nu, nici vorba. Unii comandau, si plateau oricat pentru damblaua asta, o virgina. Si o aveau mintenas. Barba­tul patroanei fusese felcer pe front si se recalificase in revirginat curve. Le cosea frumusel la fofoloanca si ala de cerea trufandale se opintea nitel, borfeta scancea si gata banutii. Erau curve care deveneau de patru, cinci ori pe an fete mari. Asa e la noi in politica, concluzioneaza, redevenit grav, dascalul.

Vorbim, in continuare despre cum si-a construit Basescu, sub privirea opaca a romanilor si indiferenta a Europei, mafia. PDL nu e un partid, se vede de la o posta, zice dascalul, ci mafie. Mafia cu M mare. Voi comentati tot timpul pe la televizoare si prin articolele voastre pe care nu le citeste nimeni, ca Basescu n-a facut nimic. A facut. A facut cea mai putred de bogata retea de nenorociti, cu care ne f..e pe toti. Dascalul zice o droaie de vorbe pe care nu le scriu nu pentru ca nu le aud toata ziua in tramvai sau pe ulita.

Sunt putred de bogati, pricepi, cea mai scarboasa taratura daca i-a fost fidela lui Scaraoschi da la lopata miliarde de euro. Nu mi­lioane, astia nu se mai dau jos din pat, cum zicea un nenorocit de-al lor, pentru un milion. Put de bogatie. Pana si apa ma, aia de curge prin hidrocentrale, face bani pentru Basescu si ai lui. Ceausescu visa independenta energetica. Era fixul lui. Au crapat cu miile pe la barajele pe care le storc astia azi. Sa nu mai cumparam de la rusi. Acum mafia lui Basescu decide sa vanda si hidrocentralele, sa privatizeze garlele.

Asta fac si cu exceptia alora din Piata Universitatii si a altora cativa de prin tara nimeni nu sufla o vorba. Nimeni. Romanul care moare acum sub zapada e inzapezit din nastere, e nascut sa fie calarit. Asta si ai lui au inceput deja sa vorbeasca de parca ar fi opozitia, de parca nu ei au furat banii tarii. Basescu mai are doar 8 la suta incredere, baigui eu. Ceee? – urla dascalul. Asta si daca are doar votul lui si tot te taie in vorbe.

E timpul sa ma enervez. Mai taca-ti fleanca, domnule dascal. Astia, cu toate afisele lor, cu toata smecheria din ei, sunt pe duca. Nici o revirginare nu-i mai face curati. Sunt morti, morti cu toate mormanele lor de bani.

Tremura nadragii pe ei si daca-i cauti in izmene sunt co­lorate ca partidul. L-ai vazut pe SS-istul ala, Ioan Oltean, su­praveghindu-si armata care vota? Nu mai au incredere ei in ei. Vine primavara. Sa-i fereasca Dumnezeu de furia poporului. Vesnicia Basescu are si ea un sfarsit. Dezghetul a inceput. Priveste, dascale, turturii! Lacrimeaza. Ca la o inviere.

×