x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale E ziua ta!

E ziua ta!

de Elena Cristian    |    07 Iun 2018   •   07:48
E ziua ta!

Pe 7 iunie 1993, în trustul Intact apare primul număr al cotidianului Jurnalul Național. 25 de ani de apariție neîntreruptă, pe o piață media care în ultimii ani s-a confruntat cu multe probleme, în special pe zona de print.

Sute de jurnaliști, aproape 700 am calculat noi, 7449 de numere, milioane de cititori, aprecieri și critici. Sute de proiecte speciale și multe momente în care Jurnalul Național a fost deschizător de drumuri pentru celelalte produse media. Fără a face un bilanț, putem spune că fiecare dintre cei care au trecut prin această redacție au pus umărul la ceea ce a construit ziarul nostru în acest sfert de secol. Și pentru asta le mulțumim.

Din aceste motive, dar și multe altele, am decis să marcăm într-un mod special ziua de astăzi. Am demarat o campanie care se va desfășura pe tot parcursul lunii iunie în care i-am provocat pe cititorii noștri să ne spună unde erau în 1993. Ce făceau atunci și care a fost parcursul vieții lor în acești 25 de ani. Răspunsurile au venit însoțite de mesaje de felicitare, dar și de multe sfaturi pentru următorii 25 de ani.

Emoționant a fost dialogul cu câțiva dintre oamenii care ne citesc neîntrerupt de 25 de ani. Abonații, deloc puțini, care ne-au mărturisit că nu vor renunța niciodată să ne citească. Veți găsi aceste interviuri, începând de astăzi, în paginile ziarului nostru.

Ne putem lăuda și cu faptul că, în redacția noastră scrie neîntrerupt, de 25 de ani, Florin Condurățeanu. Cel care nu a ratat niciun moment important din istoria Jurnalului. Le vom citi zilnic în paginile speciale.

25 de ani de Jurnalul. La multi ani!

 

 

×
Subiecte în articol: jurnalul 25 de ani