x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Ne-am saturat

Ne-am saturat

de Marius Tucă    |    11 Apr 2006   •   00:00

Ne-am saturat! Ne-am saturat de aceasta "bazaiala" pe nervii si socoteala cetatenilor, care n-au votat asa-zisa Alianta, sa vada zi de zi spectacolul penibil dat de cele doua partide prin reprezentantii lor!



Dupa ce saptamani in sir dihonia a stapanit PSD, iata ca a venit acum randul Aliantei, cand DA, cand BA, cand PA, sa fie macinata de tot felul de scandaluri. Numai ca, in timp ce la PSD treaba a fost serioasa, au avut loc exorcizari, s-a dat cu tamaie, "s-a dat" in stamba de Geoana s.a.m.d, in Alianta totul pare un fel de baza dintr-o clasa primara. Bunaoara, domnul Bijboaca, sotul sotiei cu acelasi nume, aflat intamplator pe la Aparare, tam-nesam s-a trezit din somnul cel de poante si a atacat PD-ul. Asta dupa ce saptamana trecuta Traian Basescu ii facuse praf pe liberali, in frunte cu seful lor, Calin Popescu Tariceanu.
Baietii din PNL, sfiosi nevoie mare, nu indraznesc sa-l atace pe Traian Basescu, ci prefera sa dea in ceea ce-l doare pe acesta mai tare: in PD. Asa ca PD-ul, aflat sub aripa presedintelui, nu se mai oboseste sa le raspunda liberalilor. Sigur, acum sa te apuci sa-i raspunzi lui Bijboaca de la Aparare, care in mandatul sau s-a facut remarcat doar cand s-a casatorit cu domnisoara cu acelasi nume, ar fi pierdere de timp. Si-n general, aceasta baza generalizata, care s-a instalat o data cu primavara in Alianta, este provocata si sustinuta de niste bondari. Si cum singura lor indeletnicire este sa bazaie, atunci e de inteles de ce Alianta tine prima pagina a ziarelor: baz-baz! Ne-am saturat! Ne-am saturat de aceasta "bazaiala" pe nervii si socoteala cetatenilor, care n-au votat asa-zisa Alianta, sa vada zi de zi spectacolul penibil dat de cele doua partide prin reprezentantii lor! Ne-am saturat de ministrii care, in loc sa se ocupe de guvernare, se ocupa de colegii lor din Alianta. Ne-am saturat de fitele, de ifosele celor din Alianta, care au ca singura preocupare imaginea lor si a partidului din care provin! Ne-am saturat ca membrii Aliantei sa invoce la nesfarsit interesul national numai pentru a ramane la putere. Ne-am saturat sa ni se tot vorbeasca de necesitatea existentei Aliantei doar de dragul integrarii in Uniunea Europeana. Ne-am saturat ca niste politicieni de mana a saptea, a opta sa se tot vanture pe la televizor, injurandu-se unii pe ceilalti, doar pentru ca ei fac parte din Alianta. Ne-am saturat!

×
Subiecte în articol: editorial ne-am alianta saturat