x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 007 pe invers

007 pe invers

de Sebastian S. Eduard    |    11 Iul 2008   •   00:00

Comedia de acţiune "Get Smart" ni-l prezintă pe Maxwell Smart (Steve Carell), agentul operativ al agenţiei CONTROL, în cea mai importantă şi periculoasă misiune a sa: el trebuie să zădărnicească intenţia de dominaţie mondială a sindicatului crimei, cunoscut sub numele de KAOS.

Comedia de acţiune "Get Smart" ni-l prezintă pe Maxwell Smart (Steve Carell), agentul operativ al agenţiei CONTROL, în cea mai importantă şi periculoasă misiune a sa: el trebuie să zădărnicească intenţia de dominaţie mondială a sindicatului crimei, cunoscut sub numele de KAOS.
 

MISIUNE. De altfel, aceasta este şi prima sa misiune. În momentul în care este atacat sediul agenţiei americane de spionaj CONTROL, iar identitatea agenţilor săi este compromisă, şeful agenţiei (Alan Arkin) nu mai are de ales. El trebuie să-l trimită în luptă pe analistul Maxwell Smart, care visa să lucreze şi el pe teren, alături de idolul său, superstarul Agent 23 (Dwayne Johnson). Dar în loc să se întîmple aşa, Smart primeşte drept coechipier pe singurul agent a cărui identitate nu fusese deconspirată, pe frumoasa, dar letala Agentă 99 (Anne Hathaway).
Pe măsură ce Smart şi 99 încep să descîlcească master-planul celor de la KAOS – şi să se cunoască unul pe altul –, ei descoperă că agentul operativ numărul 1 al KAOS, Siegfried (Terence Stamp) şi acolitul lui, Shtarker (Ken Davitian), plănuiesc să dea lovitura împreună cu reţeaua lor de terorişti. Fără pic de experienţă operativă şi fără prea mult timp la dispoziţie, Smart – înarmat cu doar cîteva gadget-uri tehnice, specifice spionilor, şi un entuziasm nestăvilit – trebuie să înfrîngă KAOS, pentru a preveni dezastrul.

 

DVD home:

Gia

Filmul urmăreşte povestea scurtei ascensiuni şi tragicului sfîrşit ale Giei Caragi (Angelina Jolie), fotomodelul care a dominat lumea modei la sfîrşitul anilor 1970. În 1977, Gia, o tînără superbă din Philadelphia, se hotărăşte să plece la New York pentru a deveni manechin. Agitată şi nesigură pe ea, Gia este nevoită să-şi ascundă vulnerabilitatea, devenind rapid preferata agenţiei de modele condusă de Wilhelmina Cooper (Faye Dunaway). Frumuseţea ei covîrşitoare, precum şi dorinţa de a poza nud o transformă peste noapte într-un star. Stilul ei de viaţă însă o duce către pierire.
An: 1998
Gen: dramă
Cu: Angelina Jolie, Faye Dunaway, Elizabeth Mitchell
Regie: Michael Cristofer

 

Poliţist la ananghie

Jackie Chan s-a întors şi este în plină formă! Inspectorul Wing (Jackie Chan) era unul dintre aşii poliţiei din Hong Kong.  Însă cu un an în urmă, întreaga sa echipă a fost ucisă mişeleşte de o bandă de criminali. El este singurul supravieţuitor, iar pe zi ce trece, Jackie se simte şi mai vinovat pentru moartea colegilor săi. Lipsit de orice speranţă că se va face dreptate, Wing îşi pierde controlul, înecîndu-şi amarul în alcool. Însă atunci cînd un tînăr cu un trecut destul de dubios – care pretinde că este ofiţer de poliţie – i se alătură lui Wing, acesta îşi revine, iar răzbunarea sa va fi teribilă.
An: 2004
Gen: Acţiune/ Dramă
Cu: Jackie Chan, Nicholas Tse, Mak Bau, Tak-bun Wong
Regie:  Benny Chan

×
Subiecte în articol: film