x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 50 de blonde şi doi negri

50 de blonde şi doi negri

de Adriana V. Paduraru    |    01 Mai 2008   •   00:00

Ediţia specială de 1 mai a emisiunii "Te pui cu blondele" va fi o competiţie de vacanţă, de mare, de soare şi de sărbătoare, toţi cei din platou fiind îmbrăcaţi de plajă. Blondele, desigur, vor face senzaţie.



ANTENA 1/Te pui cu Blondele/Divertisment/ Joi     20:30      
Ediţia specială de 1 mai a emisiunii "Te pui cu blondele" va fi o competiţie de vacanţă, de mare, de soare şi de sărbătoare, toţi cei din platou fiind îmbrăcaţi de plajă. Blondele, desigur, vor face senzaţie. Îmbrăcate cît mai sumar, ca pentru un 1 mai la mare, în rochiţe vaporoase şi cît mai lejere, pantaloni scurţi si chiar costume de baie extrem de sexy. Totul "asezonat" cu accesorii de vacanţă pestriţe: zeci de baloane colorate, pălărioare vesele, de paie, umbreluţe, cocktailuri, îngheţate, palete badminton, mingii de plajă, ochelari de soare. În platou vor fi prezenţi şi doi negri: unul la nume (Dan Negru) şi altul la culoarea pielii (concurentul Dan Mark Anderson). Acesta din urmă le-a impresionat pe blonde intrînd în scenă în ritm de "soca". Cu o română stîlcită, cu multe englezisme, dar şi cu mult umor, negrul a fost plăcut de blonde din prima şi a fost apreciat ca fiind "cel mai drăguţ concurent de pînă acum".

 

Mondenii

PRIMA TV/ Divertisment/Marţi       21:00
Mondenul Ma­rean Vanghelie a decis să devină mem­­bru Misa. Ba chiar vrea să-i con­­vertească pe toţi cetăţenii Sectorului 5. Din organizaţia lui Bivolaru face pare... surprize, surprize... Andreea Marin, însă fără ştirea lui Fane.


Portret: Yoko Ono

ROMANTICA/Documentar/Duminică  11:00
Sînt evocate co­­pilăria lui Yoko şi problemele fa­mi­liei sale în timpul celui de-al doilea război mondial, dar un spaţiu important e alocat şi relaţiei sale cu John Lennon. Ultima parte a programului e un interviu în care Yoko Ono vorbeşte despre viaţa ei din ultimii 15 ani, despre moartea lui John şi modul în care şi-a continuat viaţa după acest eveniment nefericit, dar şi despre Sean, rodul relaţiei celor doi artişti.


Duminica în familie

ANTENA 1/ Divertisment/ Duminică     15:30
Ediţia din această duminică va găz­dui sportivi de primă clasă. Cum Jocurile Olimpice din vara acestui an se apropie, Mihaela Rădulescu are ca invitaţi o parte dintre sportivii lotului României la olimpiada de la Beijing.

Apropo TV

PRO TV//Divertisment/Duminică  14:00
Andi Moisescu ne vorbeşte în a­ceastă ediţie de­s­pre blogurile ve­de­telor, alături de Radu Paraschi­ves­cu (scriitor şi cronicar tv), Zoso (blog­ger) şi Marius (ex-Akcent). De asemenea, Peter Imre face bilanţul în cadrul campaniei "Şi eu am fost furat în Ro­mâ­nia": tinereţea, o colecţie de ceasuri şi un apartament.

 

Dialoguri şi fantezii în jazz

TVR CULTURAl/Divertisment/Joi       20:55
Spectacolul este produs de UNITER şi se constituie într-un sensibil recital de poezie pe muzică de jazz. Protagoniştii sunt Ion Caramitru, cel care va recita versuri din Nichita Stănescu, Ion Pillat, William Shakespeare, dar şi poezie populară şi maestrul Johnny Răducanu, responsabil cu acordurile de jazz.

 

O dată-n viaţă

TVR 1/Divertisment/Vineri       20:15
Ziua Tineretului se sărbătoreşte la O dată-n viaţă aşa cum se cuvine! Iu­lia­na Tudor îşi aşteaptă prietenii în faţa micilor ecrane, la o ediţie specială cu şi despre tineret. Cătălin Josan, Alexandra Ungureanu şi trupa Hi-Q sunt cei care vor intra în horă vineri seară. Îi vom vedea cîntînd şi dansînd muzică populară, dovedindu-şi îndemî­narea la probele practice care amintesc de viaţa la ţară sau în duet cu interpreţi de folclor din zone diferite ale ţării. Ni­cu­lina Stoican, Viorica Macovei şi gru­pul Obîrşia vor încerca să ţină piept con­curenţilor care vor să-şi demonstre­ze calităţile de adevăraţi rapsozi.

 

Medianews

Popa prostu'. Formatul inter­naţio­nal de succes "Silent Library" este pri­mul dintr-o serie de astfel de programe pe care B1 le-a achiziţionat şi se pre­gă­teşte să le difuzeze, în exclusivitate în România. Versiunea autohtonă se numeşte "Popa prostu'" şi a intrat deja în producţie. În fiecare episod, o gaşcă formată din şase prieteni se duce la bibliotecă. Pe masa "de stu­diu" se află cinci cărţi identice şi una diferită, iar "norocosul" căruia îi pică cea dife­rită este supus la tot felul de "pe­depse" trăznite, duse pînă la extrem. Provocarea cea mare este că, indife­rent de cît de cruntă e pedeapsa, tine­rii nu au voie să îi deranjeze pe cei care se află în bibliotecă.

×
Subiecte în articol: telecomanda