x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun A inceput Festivalul de Film de la Veneţia

A inceput Festivalul de Film de la Veneţia

de Marina Constantinoiu    |    29 Aug 2007   •   00:00
A inceput Festivalul de Film de la Veneţia
Sursa foto: CHRISTOPHE SIMON/

In capitala italiană a filmului au sosit o suită de nume importante ale cinematografiei internaţionale, printre care George Clooney, Keira Knightley sau Woody Allen,



Astăzi s-a dat startul celei de-a 75-a ediţii a Festivalului Filmului de la Veneţia. In capitala italiană a filmului au sosit o suită de nume importante ale cinematografiei internaţionale, printre care George Clooney, Keira Knightley sau Woody Allen, relatează Rompres.

NOUL VAL. In căutarea lor constantă pentru noi talente şi stiluri cinematografice, organizatorii celui mai vechi festival de film din lume şi-au indreptat atenţia in acest an asupra regizorilor din noul val.

DESCHIDERE. In deschiderea festivalului ce va dura 11 zile este programat filmul ''Atonement'', o adaptare pentru marile ecrane după romanul cu acelaşi nume semnat de Ian McEwan. Rolurile principale sunt interpretate de Keira Knightley şi James McAvoy, iar regia este semnată de Joe Wright, 35 de de ani.

INCHEIERE. Festivalul se va incheia la 8 septembrie cu o proiecţie a thriller-ului taiwanez cu gangsteri ''Blood Brothers'' - o premieră regizorală pentru tănărul Alexi Tan.

×
Subiecte în articol: magazin