x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun A murit în timpul unui reality-show!

A murit în timpul unui reality-show!

31 Aug 2009   •   00:00
A murit în timpul unui reality-show!

Un concurent al unui reality-show pakistanez a murit înecat în timpul unei probe la care fusese provocat, ce consta în traversarea unui lac având un rucsac de şapte kilograme în spate. Poliţiştii thailandezi anchetează dacă decesul a fost un accident sau a fost cauzat de neglijenţă. Saad Khan fusese deja eliminat din concurs, însă fusese chemat la o provocare specială care i-ar fi putut aduce un loc în finală.



Saad Khan (32 de ani) a încercat să cheme ajutoare, dar a dispărut sub apă, într-un lac din Bangkok, Thailanda, înainte ca acestea să ajungă la el, informează The Times, citat de Mediafax. Colegii săi şi echipa ce realiza emisiunea au încercat să-i scoată trupul la suprafaţă, dar nu l-au găsit. Ulterior, trupul bărbatului a fost scos de scafandri.

Planurile de a difuza show-ul, produs pentru o promoţie Unilever Pakistan, au fost suspendate. Reprezentanţii companiei susţin că nu au fost implicaţi în producţia emisiunii, de care s-ar fi ocupat un regizor şi o echipă angajată din Mumbai.

Reality show-urile supun concurenţii, deseori, la probe fizice dure. În mai, un concurent al versiunii bulgare a show-ului Survivor, a murit din cauza unui atac de cord, pe o insulă din Filipine, după ce a terminat o probă nespecificată. (V.A.)

×
Subiecte în articol: lumea saad khan