x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Adam Sandler, record de nominalizări la Zmeurici

Adam Sandler, record de nominalizări la Zmeurici

de Mediafax    |    26 Feb 2012   •   09:27
Adam Sandler, record de nominalizări la Zmeurici

Actorul american Adam Sandler nu se afla in cursa pentru Oscar anul acesta, dar sambata a stabilit un record pentru un alt tip de premii ? cel mai mare numar de nominalizari la Zmeura de Aur, trofeul care "recompenseaza" cele mai proaste filme si performante actoricesti, infor­meaza Reuters citat de MEDIAFAX.

Producator, actor si regizor, Adam Sandler a obtinut, de data aceasta, 11 nominalizari la premiile Zmeura de Aur, inclusiv la categoriile "Cel mai prost actor", "Cea mai proasta actrita", "Cel mai prost scenariu" si "Cel mai prost film", pentru lungmetrajul "Jack si Jill/ Jack and Jill" (foto). In acest film, Sandler joaca rolul lui Jack, dar si pe cel al surorii gemene a acestuia, Jill.

Dar Sandler se afla intr-o companie selecta: Al Pacino este nominalizat la Zmeura de Aur, pentru aparitia sa speciala in filmul "Jack si Jill", Nicole Kidman este, de asemenea, nominalizata la titlul de cea mai proasta actrita, pentru interpretarea din "Just Go With It", iar Nicolas Ca­ge a primit trei nominalizari la catego­ria "cel mai prost actor", pentru fil­me­le "Trespass", "Anotimpul vrajitoarei/ Season of the Witch" si "Iadul se dezlantuie 3D/ Drive Angry 3-D".

Pentru prima data in istoria premiilor Zmeura de Aur, toate productiile nominalizate la categoria "Cel mai prost film" au fost nominalizate si la categoriile "Cel mai prost regizor", "Cel mai prost scenariu" si "Cea mai proasta distributie". Este vorba despre "Bucky Larson: Born to Be a Star", "De Anul Nou/ New Year’s Eve", "Transformers 3/ Transformers: Dark of the Moon", "Saga Amurg: Zori de Zi".

Primul film al partii finale din seria "Saga Amurg" a primit opt nomi­nalizari, printre care cele pentru cel mai prost lungmetraj si cei mai prosti actori in rol principal (Taylor Lautner si Kristen Stewart).

Printre alte nominalizari la Zmeura de Aur s-au numarat cel mai recent film din seria "Transformers" si "New Year’s Eve", acesta din urma fiind definit ca productia care "a irosit mai mult de 20 de staruri de valoare pe un scenariu la fel de sofisticat precum un episod din «Love Boat»".

Castigatorii premiilor vor fi alesi in urma celor 600 de voturi ale membrilor Fundatiei Zmeura de Aur si vor fi anuntati pe 1 aprilie, de Ziua Pacalelilor.

Data ceremoniei s-a schimbat fata de anii anteriori, cand infamele premii – care valoreaza fiecare doar cativa dolari si au forma de zmeura aurie, pusa pe o pelicula de 8 mm ciopartita – erau acordate cu o zi inainte de Oscaruri.

×
Subiecte în articol: film premii adam sandler zmeura de aur