x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Adi Mutu, decis să reziste tentaţiei numite Real Madrid

Adi Mutu, decis să reziste tentaţiei numite Real Madrid

de Ovidiu Ciutescu    |    03 Dec 2007   •   00:00

Adrian Mutu a declarat că este flatat de oferta lui Real Madrid, dar vrea să rămănă la Fiorentina pentru a căştiga trofee impreună cu antrenorul Cesare Prandelli, informează site-ul oficial al grupării viola.

Adrian Mutu a declarat că este flatat de oferta lui Real Madrid, dar vrea să rămănă la Fiorentina pentru a căştiga trofee impreună cu antrenorul Cesare Prandelli, informează site-ul oficial al grupării viola.

Â

Â

PAS REAL. Pe seama unui posibil transfer la gruparea madrilenă, Adi Mutu a spus: "Viitorul meu este aici. Am spus in mai multe rănduri şi o spun din nou: nu vreau să plec de la Fiorentina. Sunt măgulit de interesul celor de la Real Madrid, dar voi rezista tentaţiei. Vreau să căştig ceva cu Fiorentina şi cu Prandelli", a declarat Mutu, răspunzănd astfel informaţiilor din presa italiană şi spaniolă, care au scris despre oferta campioanei Spaniei, 17 milioane de euro plus cedarea lui Mahamadou Diarra. De altfel, internaţionalul romăn s-a arătat impresionat de ataşamentul suporterilor viola şi de atmosfera creată de aceştia după ce soţia antrenorului Cesare Prandelli a decedat săptămăna trecută: "Incă o dată s-a demonstrat că Florenţa este un oraş extraordinar. Afecţiunea arătată de suporteri antrenorului nostru a fost magnifică. Noi, jucătorii, am vrut să-i dedicăm lui Prandelli o victorie in meciul cu Inter, dar nu am reuşit".

Â

COMENTARIU. Infrăngerea suferită duminică de Fiorentina in faţa Interului, 0-2 in etapa a 14-a a campionatului Italiei,  a fost comentată de Adrian Mutu ca fiind un eşec venit in faţa unei adevărate campioane. "Meciul cu Inter a fost un adevărat duş rece, care ne-a adus cu picioarele pe pămănt. Inter este o echipă foarte puternică, aşa cum era Juventus in urmă cu 2-3 ani. Au fost mai bine organizaţi, sunt foarte valoroşi, chiar dacă in prima repriză noi am avut mai multe ocazii. Trebuie să evităm să mai vorbim despre titlu", a fost de părere Mutu, care a jucat tot meciul. Internaţionalul romăn crede că nu şi-a revenit complet după accidentare." Am vrut să joc in acest meci şi am făcut tot am putut. Nu sunt la nivel maxim, vin după o accidentare, şi din această cauză nu am putut face mai mult. Nu am putut să-mi depăşesc adversarul direct prin dribling, aşa cum imi place", a afirmat Mutu. Atacantul Fiorentinei s-a accidentat la coapsă la meciul Fiorentinei cu Udinese, de pe data de 11 noiembrie.

×
Subiecte în articol: magazin mutu