x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Africa Zavala, indragostita

Africa Zavala, indragostita

de Adriana V. Paduraru    |    28 Apr 2006   •   00:00
Africa Zavala, indragostita
SERIALE & TELENOVELE
Actrita sud-americana si-a gasit sufletul pereche in timpul filmarilor pentru telenovela "Peregrina"

Pe numele sau real Africa Ivonne Lechuga Zavala, actrita sud-americana interpreteaza, in telenovela "Peregrina" transmisa de Acasa TV, rolul unei dansatoare de circ, care se dovedeste a fi mostenitoarea unei averi importante.

DEBUT. Focoasa bruneta in varsta de doar 20 de ani se simte foarte apropiata de mama si de fratele ei. Primele contacte cu actoria le-a avut la 14 ani pe scena liceului. Mai tarziu a luat lucrurile in serios si timp de trei ani a studiat arta dramatica in cadrul Centrului de Educatie a Artistilor al Televisa. In timp ce invata actoria a jucat in cateva episoade din "Mujer... Casos de la Vida Real", un program mexican cu o traditie de peste 18 ani. Ba, mai mult, a avut si aparitii episodice in telenovela "Rebelde". Africa a jucat in doua piese de teatru care s-au bucurat de un real succes: "Tres Centavos" si "Bodas de Sangre".
Este pasionata de muzica si, de altfel, a compus cateva melodii, insa pentru moment vrea sa se concentreze doar pentru actoria de televiziune.

DRAGOSTE. In plan sentimental, Africa se simte implinita de cand l-a cunoscut pe actualul sau iubit, Alejandro Ibarra. "M-a cucerit modul lui de a fi si pe zi ce trece imi dau seama ca ne potrivim foarte bine", a declarat actrita intr-un interviu acordat unei reviste de specialitate sud-americane. Povestea de dragoste a celor doi este simpla: s-au intalnit pe platourile de filmare a telenovelei "Peregrina" si de atunci sunt de nedespartit. "Este barbatul perfect, as putea spune ca e sufletul meu pereche. Stam impreuna 24 de ore din 24 si de fiecare data descopar la el noi calitati care ma incanta", a marturisit emotionata Africa. Pe Alejandro Ibarra telespectatorii romani il cunosc datorita personajului Alfredo pe care l-a interpretat in telenovela "Iubirea mea, pacatul", difuzata Acasa TV in 2005. Pe lista de cuceriri ale actorului se inscriu nume importante ale Americii Latine: Bárbara Mori, Irán Castillo si Kate del Castillo.

NEWS
CALISTRA, DESPRE ANOREXIE. Dupa ani buni in care a negat toate zvonurile legate de problemele ei alimentare, Calistra Flockhart a recunoscut in sfarsit ca a suferit de anorexie pe cand filma serialul "Ally McBeal", serial difuzat de PRO CINEMA in fiecare marti, de la ora 20:00. Actrita a marturisit ca programul infernal din timpul filmarilor si stresul la care a fost supusa spre finalul acestei productii au facut-o sa nu-si mai doreasca si sa nu mai poata manca, ajungand ca la un moment dat sa aiba mai putin de 44 de kilograme.

UMAR LA UMAR. De vineri, la TVR Cultural debuteaza un nou sit-com. "Bin o’ Bine: umar la umar" ii are in distributie pe Fabienne Carat, Priscila Mauvois-Muray si Rony Kramer. Doua familii de origine algeriana - una (Rouabhi) stabilita in Franta din anii ’70, crescandu-si copiii in respectul traditiei, cealalta (Slimani) proaspat sosita in Europa, reprezentand tanara generatie de algerieni cosmopoliti - sunt vecine de palier. Serialul a fost produs de o societate franceza, a fost finantat atat de Franta, cat si de Televiziunea Nationala Algeriana, iar scenariul a fost scris de doi autori provenind din ambele tari. (C.O.)

×