x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Alice Cooper a strâns-o de gât pe Lady Gaga

Alice Cooper a strâns-o de gât pe Lady Gaga

28 Mar 2011   •   13:42
Alice Cooper a strâns-o de gât pe Lady Gaga

Lady Gaga şi Alice Cooper plănuiesc să colaboreze în viitor, experienţa urmând a fi,probabil, una destul de “sângeroasă”. Asta, dacă e să ne luăm după fotografia pe care a publicat-o Gaga pe Twitter, în care a imortalizat momentul primei lor întâlniri. Cântăreaţa l-a cunoscut pe legendarul rocker în culisele unuia dintre concertele ei din Arizona. Îmbrăcată, ca de-obicei, sumar, plină de sânge şi cu mâinile lui Alice Cooper în jurul gâtului mimând sugrumarea, Gaga le-a împărtăşit fanilor momentul, spunând că a murit şi a ajuns în iad în momentul după ce i-a fost prezentată lui Cooper.

Potrivit DailyMail, Gaga spune că este un fan atât de înfocat al cântăreţului încât i-a cerut acestuia să-i permită o apariţie sporadică într-unul din concertele sale din luna mai, când se vor afla amândoi în Brazilia. Gaga are multe şanse să fie astfel „omorâtă” pe scenă, dacă luăm în calcul înclinaţia cântăreţei pentru apariţii „sângeroase” şi  decorurile morbide ale concertele lui Cooper, care includ adesea ghilotine, un scaun electric, sânge artificial şi faptul că întotdeauna moare de cel puţin patru ori pe scenă la o reprezentaţie. „Va fi un spectacol fabulos şi un cadou pentru fani”, a declarat o sursă pentru publicaţia britanică Daily Star.

Alice Cooper a avut, la rândul lui, numai cuvinte de laudă pentru excentrica interpretă, admirând-o pentru faptul că „nu este doar o „costume queen”, ea cântând la pian şi având, cua devărat, voce”. (foto: Twitter)

×
Subiecte în articol: concert Lady Gaga alice cooper