x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Alte aventuri

Alte aventuri

20 Iun 2008   •   00:00

“Cronicile din Narnia” – “Prinţul Caspian”: din nou pe tărîmul vrăjit
La numai trei ani de la succesul primului episod, “Cronicile din Narnia” continuă cu “Prinţul Caspian”. O veste bună pentru fanii personajelor: aşteptăm în 2010 cel de-al treilea film.



“Cronicile din Narnia” – “Prinţul Caspian”: din nou pe tărîmul vrăjit
La numai trei ani de la succesul primului episod, “Cronicile din Narnia” continuă cu “Prinţul Caspian”. O veste bună pentru fanii personajelor: aşteptăm în 2010 cel de-al treilea film.

LUMEA DIFERITĂ. Şifonierul a dispărut... Vrăjitoarea Alba a murit... Iar pe Aslan nu l-a mai văzut nimeni de mai bine de o mie de ani. Acum, Peter, Susan, Edmund şi Lucy Pevensie sînt chemaţi din nou în Narnia, pentru a găsi o lume cu totul diferită, în care un nou duşman îi pîndeşte pe cîmpul de luptă, iar făpturile blajine ale acestui ţărîm sînt la un pas de dispariţia totală.

LUPTE PENTRU TRON. Fraţii Pevensie ajung aşadar iarăşi în Narnia şi trebuie să dea încă o dată dovada de credinţă şi de curaj, pentru că-i aşteaptă o nouă încercare. 1.300 de ani au trecut de la prima lor aventură în regatul fermecat, iar acesta a fost cucerit de Telmarini şi se află sub controlul nemilosului Rege Miraz. Cei patru fraţi îl vor întîlni pe moştenitorul de drept al tronului, Prinţul Caspian, şi îl vor ajuta să-şi recîştige poziţia.


Supereroi pentru fanii Scary Movie

O nouă comedie. În sfîrşit... tipii din spatele francizei “Scary Movie” se apucă să facă băşcălie de filmele cu supereroi. După ce este muşcat de o libelulă-mutant, liceanul coate-goale Rick Riker începe să dezvolte superputeri. Forţa musculară creşte pînă la un nivel incredibil, iar tegumentele devin o adevărată armură imposibil de penetrat. Decis să îşi folosească noile abilităţi în slujba binelui, Rick îşi croieşte un costum şmecher şi, bineînţeles, adoptă pseudonimul The Dragonfly. Urmează obişnuitele gaguri gen Scary Movie.

DVDhome

Sweeney Todd: bărbierul diabolic din Fleet Street.
Vizionarul realizator de film Tim Burton şi starul premiat cu Globul de Aur Johnny Depp ne oferă un nou musical thriller dramatic, “Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street”, ce constituie o viziune originală şi captivantă a renumitului muzical creat de legendarul compozitor şi textier Stephen Sondheim. Depp joacă rolul lui Benjamin Barker, un om nevinovat, care a fost aruncat în închisoare timp de 15 ani, la depărtare de mări şi ţări, de unde scapă, pentru a se întoarce la Londra ca să se răzbune. Actriţa Helena Bonham Carter o interpretează pe devotata sa complice, doamna Nellie Lovett.

An de producţie: 2007
Gen: crimă/ film noir/ muzical
Cu: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman
Regie: Tim Burton

Busola de aur.
Există o lume în care vrăjitoarele domnesc peste cerurile nordice, acolo unde urşii gheţurilor sînt cei mai mari luptători, iar sufletul oamenilor este înrudit cu cîte o sălbăticiune, care le este la fel de apropiată ca şi propria fiinţă. Această lume este însă dominată de Magisterium, care încearcă să controleze întreaga umanitate şi care reprezintă cea mai mare ameninţare pentru ultima Busolă de Aur şi singurul copil sortit să o păstreze.

An de producţie: 2007
Gen: acţiune/ aventură/ dramă
Cu: Nicole Kidman, Daniel Craig, Dakota Blue Richards
Regie: Chris Weitz

×
Subiecte în articol: film