x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Anaconda-Goana dupa orhideea blestemata

Anaconda-Goana dupa orhideea blestemata

17 Mar 2005   •   00:00

VIDEO&DVD
Cateva filme de actiune pentru aceasta saptamana, unele mai noi, altele mai vechi. "Anaconda 2: Goana dupa orhideea blestemata" este un film de actiune de groaza plasat in centrul junglei primitive din Borneo, unde o orhidee rosie extrem de rara - "orhideea blestemata" - poate detine cheia producerii unui ser ce pastreaza tineretea. Atunci cand sponsorul unei companii farmaceutice intentioneaza sa se retraga, dr. Jack Byron, aventurier cu jumatate de norma, le starneste din nou interesul cu povesti despre orhideea neagra din Borneo, care se spune ca ar produce un produs chimic ce poate intretine reproducerea celulelor pentru totdeauna. Calatoria pentru descoperirea izvorului tineretii se transforma intr-o calatorie periculoasa prin jungla. Byron refuza ideea ca echipajul sau sa nu continue expeditia si recurge la jocuri murdare pentru a-i face sa continue drumul. In jungla se afla un predator mortal care pastreaza in siguranta misterul orhideelor si se asigura ca oricine indrazneste sa ii incalce teritoriul nu va mai pleca...

  • Suport: DVD si VHS
  • An: 2004
  • Genul filmului: Actiune/ Thriller
  • Regia: Dwight H. LittleCu: Morris Chesnut, Nicolas Hope, Kadee Strickland, Salli Richardson
  • Intrusul

    Viata nu ar putea fi mai rea pentru Gordon (Mark Redfield) dupa ce si-a pierdut slujba, casa si a fost parasit de sotie… pana cand isi distruge masina si ajunge in purgatoriu. O data ajuns, este atacat de fanaticii "oameni ai umbrelor" si legiunile lor de suflete chinuite. Salvat de o banda de luptatori excentrici pentru libertate, el porneste intr-o aventura salbatica prin peisajele fantastice ale purgatoriului.

    Commando

    In filmul clasic de actiune care prezinta o combinatie unica de incantare si umor, Arnold Schwarzenegger joaca rolul colonelului in rezerva John Matrix. Fost comandant al unei trupe speciale de commando, el este fortat sa revina in actiune atunci cand fiica sa (Alyssa Milano) este rapita. Cu ajutorul unei stewardesse neastamparate, Matrix are la dispozitie doar cateva ore pentru a duce la bun sfarsit cea mai mare provocare.
    ×