x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ancheta militara

Ancheta militara

de Adriana V. Paduraru    |    13 Ian 2006   •   00:00
Ancheta militara
SERIALE&TELENOVELE
Crima, spionaj, terorism, submarine furate...

NCIS (Naval Criminal Investigative Service - Serviciul naval de investigatie a crimei) este un serial cu doze generoase de umor, care se concentreaza pe dinamica unei echipe fortate sa lucreze impreuna in situatii de stres major.

ECHIPA. Cel care conduce acest grup de personalitati colorate este agentul special NCIS Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon), un fost sergent tunar din Armata marina, a carui pricepere ca detectiv este inegalabila. Gibbs este un barbat tacut, care are nevoie doar de o privire pentru a explica totul. Sub comanda lui se afla agentul special Anthony Dinozzo (Michael Weatherly), un fost detectiv criminalist care poate fi luat drept cel mai vechi membru din lume al unei fratii, dar ale carui instincte pe teren sunt fara pereche. Li se alatura Abby Sciuto (Pauley Perrette), un specialist autorizat, om de stiinta talentat, a carui agerime se potriveste cu stilul sau gotic si gusturile eclectice, si agentul special NCIS Timothy McGee (Sean Murray), specialist IT, a carui inteligenta sclipitoare in domeniul computerelor pune in umbra nesiguranta sa pe teren. Doctorul Donald "Ducky" Mallard (David McCallum) este cel care asista echipa, cel care stie tot, a vazut tot si nu ezita sa-si exprime opiniile. Echipa NCIS va trebui sa ramana unita si sa isi revina dupa pierderea devastatoare, in mainile unui terorist, a agentului special Kate Todd (Sasha Alexander).

AUDIENTA. Ajuns la cel de-al treilea sezon in Statele Unite, serialul a atins un record de audienta la CBS, la sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut, cand peste 18,17 milioane de telespectatori au stat cu ochii pe micile ecrane.

NEWS

Valentino Lanus s-a apucat de scrima

Pentru rolul din telenovela "Cantec de iubire" difuzata de Acasa TV, actorul Valentino Lanus (foto dreapta) s-a apucat de scrima. Telenovelistul crede ca i se potriveste foarte bine partitura ce i-a fost incredintata de Carla Estrada. Daca in viata profesionala totul merge ca pe roate, nu acelasi lucru se poate spune si despre viata privata a actorului. Valentino a anuntat de curand ca s-a despartit definitiv de partenera sa, Jacqueline Bracamontes. Se pare ca principalul motiv al rupturii este programul foarte incarcat al amandurora, insa mai sunt si voci care sustin ca Valentino ar fi calcat stramb. Pentru filmarile de la "Cantec de iubire", in Parcul Ecologic Cuemanco din sudul Mexicului, a fost construit special satul De la Cuenca, locul unde traiesc personajele din telenovela: "Echipa de productie care a realizat aceasta telenovela este formata din peste 300 de persoane", a marturisit Carla Estrada. Tema muzicala a telenovelei este interpretata de Plácido Domingo, contract obtinut dupa multe luni de negocieri cu tenorul, care este in acelasi timp si directorul operei din Los Angeles. Telenovela in care ii mai puteti intalni pe Lucero, Fernando Colunga si Arturo Peniche se difuzeaza de luni pana vineri de la ora 21:30, iar sambata de la 20:30. (Adriana V. Paduraru)

×