x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Andreea, la vanatoare de megastaruri

Andreea, la vanatoare de megastaruri

de Adriana V. Paduraru    |    28 Iul 2006   •   00:00

Din sumar: (Rauta)CIZME - Am omorat musca pe ecranul televizorului. Cu pliciul de muste I I Sport - Se da startul pentru Liga I I Documentar - Weekend cu baietii rai I Seriale & Telenovele - Nicolette Sheridan I Film - Mr. Bean se intoarce! I Carte - Complotul impotriva Americii I Muzica - Lectii de spaniola I Muzica - Ian Gillan I Vedete - Ministrul Rockului I Punctul pe G - Mama-balaur sau desantata I Stiinta - Meteorologul de serviciu I Mistere - Jennifer face vraji! I Monden - Florentina face din nou catarari I

Caravana trece prin Constanta, Craiova, Cluj, Timisoara, Iasi si Bucuresti
Dupa o scurta vacanta petrecuta in Thailanda, Andreea Raicu s-a intors in tara pentru a pregati "Megastar", o emisiune noua care se va regasi in grila de toamna Prima TV. "Am avut o vacanta foarte scurta in Thailanda. Si chiar daca vara este in toi, au inceput pregatirile pentru show, asa ca am fost nevoita sa ma intorc repede in tara", ne-a declarat Andreea. Dupa spusele sale, concursul este un proiect de televiziune extrem de ambitios si se adreseaza tinerilor care vor sa se lanseze in muzica. Preselectia va fi facuta de un juriu format din Aura Urziceanu, Adrian Despot, solistul formatiei Vita de vie, C.R.B.L., coregraf si membru al trupei Simplu, si Virgil Iantu. "Eu cred ca aceasta emisiune este un format de succes, care poate reprezenta o rampa de lansare pentru tinerii talentati din Romania. Iar show-ul «Megastar» a facut inconjurul lumii, devenind un fenomen mondial difuzat de cele mai prestigioase posturi de televiziune din strainatate. Partenerul Prima TV pentru acesta emisiune, Universal Music Romania, este filiala celei mai mari companii din industria muzicala pe plan mondial", ne-a explicat Andreea motivul pentru care a acceptat sa ia parte la acest proiect.

CARAVANA. Cu ajutorul juriului vor fi selectati 80 de concurenti dintre "curajosii" care se vor prezenta la preselectie si care, mai apoi, vor intra in marea competitie. Caravana Megastar va trece prin Constanta, Craiova, Cluj, Timisoara, Iasi si Bucuresti.

PROBE. Castigatorul "Megastar" va primi din partea televiziunii un salariu de 1.500 de euro timp de un an si va beneficia de serviciile Universal Music Romania pentru productia unui CD. Dar pana a ajunge acolo, ei trebuie sa treaca si de ceva probe. "Vor trebui sa interpreteze a cappella o piesa (live, doar cu vocea)", spune Andreea. Insa "juratii" au libertatea de a le cere sa mai interpreteze una sau doua melodii. "Juriul va aprecia in primul rand calitatile vocale ale concurentilor, dar va fi foarte atent si la atitudinea scenica. Este important de stiut ca noi nu punem la dispozitie nici un instrument muzical concurentilor", a subliniat prezentoarea show-ului.

Juriul va aprecia in primul rand calitatile vocale ale concurentilor, dar va fi foarte atent si la atitudinea scenica. Ne dorim ca finalistii sa aiba voci bune si personalitati puternice"

×