x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Andromeda

Andromeda

de Cristina Ologeanu    |    03 Feb 2006   •   00:00
Andromeda
SERIALE&TELENOVELE
O nava spatiala cu comportament uman

Cine spune ca filmele SF nu mai sunt la moda se insala amarnic. Un serial al genului a innebunit intreaga America, si acum i-a prins si pe telespectatorii din Romania. Este vorba despre "Andromeda", serial ce a fost difuzat pe AXN si se mai poate vedea la ora actuala si pe TVR 2 in fiecare duminica seara, de la ora 20:30.

IN MITOLOGIE, Andromeda a fost printesa sacrificata pentru un monstru oceanic, care urma sa o manance ca sa rascumpere o mare greseala a parintilor sai si sa-si salveze poporul. Ca prin minune, ea este salvata de Perseu, care invinge monstrul. Si Andromeda din serial are un scop nobil: salvarea Universului. In lupta impotriva raului, este ajutata de echipajul de la bordul sau, caci Andromeda nu este o fiinta umana, ci o... nava de razboi. Dar nu o simpla nava, ci una cu personalitate, cu comportament si cu sentimente umane. Numele ei complet: Andromeda Ascendant. Ea interactioneaza cu echipajul de la bordul sau prin voce si prin holograme. In aceeasi masura, Andromeda beneficiaza si de un corp, conceput de inginerul si omul bun la toate, Seamus Harper (Gordon Woolvett), care i-a dat si un nume androidului astfel creat: Rommie (interpretat de Lexa Doig).

POVESTEA. Actiunea serialului se petrece intr-un viitor extrem de indepartat (cam peste 3.000 de ani), in care pacea si buna intelegere intre specii si planete sunt amenintate. Dar Universul mai are o sansa, caci s-a creat Commonwealthh-ul, care lupta impotriva tuturor amenintarilor. Din acest for face parte si Andromeda, al carei echipaj, condus de capitanul Dylan Hunt (Kevin Sorbo), calatoreste de pe o planeta pe alta pentru a atrage cat mai multi aliati in lupta impotriva raului. Printre cei mai mari dusmani ai acestora se numara magogii si nietzscheenii, care reusesc sa distruga Commonwealthh-ul. Dylan Hunt este singurul care scapa cu viata. Trezit dupa 300 de ani de criogenare, Hunt afla cu stupoare ca nu mai exista nici un Commonwealthh si ca multe dintre fostele galaxii membre sunt cuprinse de haos. Ordinea in Univers trebuie si va fi restabilita, iar el isi recruteaza un nou echipaj alaturi de care porneste la lupta.

NEWS

Cabral, in propriul rol


Vineri 3 si sambata 4 februarie, telespectatorii postului Acasa il vor vedea "dublu" pe Cabral. Si asta pentru ca, dupa ce va prezenta "Povestirile adevarate" de la ora 17:30, el "va da fuga" in "Pacatele Evei", unde va debuta interpretandu-si propriul rol. Cabral intra in contact cu omul de afaceri Irinel Manafu, interpretat de actorul Razvan Vasilescu, caruia ii va lua un interviu. "Ma bucura faptul ca ajung sa joc din nou impreuna cu oameni pe care-i admir foarte mult, ca de exemplu Razvan Vasilescu, un mare actor, alaturi de care am mai jucat si in «Baieti buni». Echipa este foarte tanara, dar deja cu experienta si asta se simte. Va trebui sa-mi intru repede in ritm, pentru ca tempo-ul filmarilor este unul foarte alert. E foarte mult de improvizat, pentru ca trebuie sa ma joc pe mine in ipostaze si situatii create de scenaristi, trebuie sa-mi gandesc relatiile pe care le are «personajul Cabral» cu celelalte personaje ale filmului", a declarat prezentatorul-actor. Pentru a afla cine este persoana de contact intre el si Irinel Manafu si in ce scop ajung cei doi sa stea de vorba, telespectatorii nu trebuie sa piarda episodul din 3 februarie, de la ora 21:30, pentru ca vor afla cine ii face o vizita lui Cabral, chiar in studioul "Povestirilor adevarate". (Adriana V. Paduraru)

×
Subiecte în articol: andromeda