x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ani Duta are grija de un Sharpei

Ani Duta are grija de un Sharpei

de Adriana V. Paduraru    |    14 Apr 2006   •   00:00

MONDEN
De curand, realizatoarea rubricii "Frumusetea vine cu Ani" de la matinalul Antenei 1 - Canalul de stiri - a devenit "mamica". Ea are grija de un catelus din rasa Sharpei.
MONDEN
De curand, realizatoarea rubricii "Frumusetea vine cu Ani" de la matinalul Antenei 1 - Canalul de stiri - a devenit "mamica". Ea are grija de un catelus din rasa Sharpei pe care colegul de trupa de la @-Mix l-a primit cadou de ziua lui. "Andrei nu are timp sa se ocupe de Kendo, asa ca mi-l lasa cand mie, cand fratelui sau", a mentionat Ani. Frumoasa bruneta spune ca s-a indragostit pe loc de micutul patruped, in varsta de doar 4 luni, cu toate ca acesta i-a cam facut ravagii prin dulapul de incaltaminte si posete. "E un catel foarte «accesorizat». Cel mai mult ii place sa roada pantofii si gentile. Kendo e adorabil. E micut si plin de energie. Ca sa nu mai spun ca face o galagie infernala. Si asta pentru ca are clopotei legati de zgarda. Dar fiind foarte mic, exista riscul sa nu-l vedem prin casa", spune foarte incantata cantareata. In ceea ce priveste cariera muzicala, Ani spune ca a cam lasat-o in "stand-by". Cu atat mai mult cu cat emisiunea si afacerile ii ocupa suficient timp.

Fintescu vrea sa mearga cu Steaua in finala de la Eindhoven


Dan Fintescu, un mare fan al echipei Steaua, ne-a declarat ca, in cazul in care favoritii sai trec si de englezii de la Middlesbrough, va merge la Eindhoven pentru a-i sustine pe "militari" in finala. "De obicei eu nu merg pe stadion, fiindca fiecare prezenta a mea acolo s-a soldat cu o infrangere a echipei din Ghencea. Tocmai de aceea am stat acasa, cu toate ca mi-as fi dorit sa fiu pe «Lia Manoliu», in galerie. Am urmarit meciul la televizor impreuna cu Viziru, un mare sustinator al ros-albastrilor, ca si mine. Insa daca reusim sa-i eliminam pe englezi, cu siguranta ca voi merge in Olanda. Chiar am discutat acest aspect cu prietenii mei si vom fi acolo pentru a-i sustine pe baieti. N-am putea rata o asemenea ocazie, intrucat cine stie cati ani vor mai trece pana cand o alta echipa romaneasca va evolua cu un trofeu european pe masa", ne-a declarat Fintescu.

D’ale poliTiStilor


Un tip se rataceste cu masina pe undeva pe la tara. I
ntr-un satuc se gandeste sa mearga la postul de politie sa intrebe pe unde se afla. Ajungand in fata postului de politie, coboara si chiar atunci un civil iese din sediul politiei. Soferul il intreaba:
- Nu va suparati, sunteti cumva politist?
- Bine ca esti tu destept, ii raspunde tipul care iesea din sediul politiei.

×