x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Anne Hathaway, fermecătoare la Oscar, în opt ţinute impecabile

Anne Hathaway, fermecătoare la Oscar, în opt ţinute impecabile

28 Feb 2011   •   12:38
Anne Hathaway, fermecătoare la Oscar, în opt ţinute impecabile
Sursa foto: /REUTERS

Gazdele premiilor Oscar din acest an au promis să îşi facă datoria cât mai bine cu putinţă, aşa că au glumit, au ironizat, au schimbat costume peste costume şi au dansat, totul pentru a face publicul să se simtă mai bine ca niciodată. Anne Hathaway şi James Franco au mers până într-acolo încât au inversat rolurile, el a îmbrăcat o rochie, iar ea, un costum elegant. Anne Hathaway a avut de dat, însă, o probă care a cerut cel puţin suficientă îndemânare şi rapiditate... în a schimba hainele.

Pe durata evenimentului, actriţa a trecut, pe rând, prin opt ţinute, una mai complicată decât alta. 
Hathaway a venit pe covorul roşu într-o ţinută Valentino, avându-l la îndemână chiar şi pe cel care a creat rochia, în caz de urgenţă.  Apoi, actriţa a intrat pe scenă la deschiderea festivităţii purtând o rochie albă Givenchy Haute Couture. Seara a fost încheiată într-o rochie mulată Tom Ford, de culoare gri, decorată cu cristale.

La a doua ieşire pe scenă, alături de un James Franco îmbrăcat în rochie roz de seară, Anne Hathaway a abordat un stil androgin, într-un costum bărbătesc, croit pe măsura ei de Lanvin. Ea nu şi-a pierdut, însă, nici măcar puţin din feminitate. De altfel, nu este de mirare că a fost complimentată de Kirk Douglas, care a declarat că este minunată. "Unde erai când făceam eu filme?", a întrebat-o amuzat actorul, atunci când a intrat pe scenă pentru a prezenta câştigătoarea la categoria "Cea mai bună actriţă în rol secundar".

A treia intrare în scenă a actriţei a fost într-o rochie creată parcă pentru prinţese, în nuanţe de gri, confecţionată special la Londra de casa de modă Vivienne Westwood. Cea mai riscantă pentru Hathaway a fost cea de-a patra rochie, creată de Oscar de la Renta, acoperită toată cu ciucuri argintaţi, în stil disco. Nu a fost, însă, o problemă prea mare, actriţa transformând cu uşurinţă ţinuta într-una sofisticată, ajutată de bijuteriile Tiffany şi pantofii Jimmy Choo. Au urmat două dintre cele mai surprinzătoare rochii. Prima, o rochie roşu închis creată de Versace, care a făcut publicul să amuţească pentru o scurtă perioadă de timp, iar cea de-a doua, o ţinută de culoare albastru safir marca Giorgio Armani, care a sclipit  memorabil pe ecran. 

La 28 de ani, Anne Hathaway este cea mai tânără gazdă a premiilor Oscar de până în prezent. 

×
Subiecte în articol: Anne Hathaway james franco oscar 2011