x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Autor necunoscut

Autor necunoscut

04 Ian 2008   •   00:00

Emisiunea işi propune prezentarea unor cazuri reale, care incă nu şi-au găsit rezolvarea pănă in acest moment, şi conştientizarea publicului despre faptul că orice informaţie pe care o deţine poate duce la rezolvarea lor. Producătorii speră astfel ca telespectatorii să ia aminte şi să incerce să prevină ajungerea in situaţii similare.

Emisiunea işi propune prezentarea unor cazuri reale, care incă nu şi-au găsit rezolvarea pănă in acest moment, şi conştientizarea publicului despre faptul că orice informaţie pe care o deţine poate duce la rezolvarea lor. Producătorii speră astfel ca telespectatorii să ia aminte şi să incerce să prevină ajungerea in situaţii similare. In nici un caz nu trebuie să se inţeleagă faptul că autorităţile nu işi fac treaba, insă, de cele mai multe ori, din lipsa mărturiilor, poliţia nu poate face nimic. Emisiunea tratează trei cazuri. Pentru fiecare caz in parte există o discuţie in platou intre un invitat legat de cazul respectiv şi prezentatorul emisiunii (Cristian Botez - foto). In emisiunea de luni, invitaţi in plaou sunt Adriana Bărloi (manager de caz la Centrul pentru Co­piii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual - Focus), Ovidiu Cristescu - psiholog criminalist in cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Mihai Şerban - psiholog Agenţia Naţională Impotriva Traficului de Persoane.

Autor necunoscut - Talk-show - Luni 20:30 - ANTENA 1Â Â Â Â Â Â

Â

Istoria islamismului in Europa

Pornind de pe coasta sudică a Spaniei, unde s-au aşezat pentru pri­ma dată mu­sul­manii in 711, do­cumenta­rul este o evocare a ceea ce s-a numit „Epoca de Aur" - o perioadă in care Orientul şi Occidentul nu erau in conflict permanent şi in care cunoaşterea musulmană apărută in Orient a fost im­părtăşită cu evreii şi creştinii din Occident.

Istoria islamismului In europa - Documentar - Sămbătă 17:55 - TVR CULTURAL

 

Top 40 combinaţii pe platoul de filmare

Romantism, bărfe, intălniri, toate fac subiectul titlurilor pe prima pagină a ziarelor. Cănd atracţia e puternică, oame­nii vor să audă detalii picante. Pe parcursul a două ore vom scoate la iveală amănunte palpitante despre cele mai tari 40 de combinaţii pe platoul de filmare.

Top 40 combinaţii pe platoul de filmare - Documentar - Sămbătă 22:05 - ANTENA 3

 

O dată-n viaţă

Kamara, Victor Yilla, Kana Ha­shi­moto, Mbela Nzuzi şi Analia Selis sunt cei cinci care vor concura pe 4 ia­nu­arie la O dată-n viaţă, oferind telespectatorilor o ocazie unică de a-i ve­dea in ipostaza de interpreţi de muzică populară!

O dată-n viaţă - Divertisment - Vineri 20:15 - TVR 1

 

Răi da’ buni

Best of al ce­lor mai bune mo­mente difuzate in cursul săptămă­nii care tocmai s-a incheiat. Vă aşteaptă două ore de bună dispoziţie şi umor.

Răi da’ buni - Divertisment - Sămbătă- 17:30 - ANTENA 2

 

Curat, murdar

După ce au şocat o lume intregă cu ce au dezvăluit in casele inspectate, doctoriţa venerolog Roxana Dumitrescu şi guvernanta Mariana Ispăşescu revin cu al doilea sezon „Curat, Murdar". Ele vor scoate la lumină casele tuturor celor certaţi cu curăţenia.

Curat, murdar - Reality-show - Luni 21:00 - PRIMA TV

 

Profesioniştii

Echipa emisiunii Profesioniştii a reuşit performanţa de a o avea invitată pe Majestatea Sa, Regina Ana a Romăniei, in singurul interviu acordat de-a lungul vieţii sale.

Timp de aproximativ o oră, Regina Ana va dezvălui detalii nemai­auzite ale vieţii sale mult incercate. Telespectatorii vor afla astfel po­vestea vieţii Majestăţii Sale alături de Regele Mihai I, povestea familiei din care face parte şi care a fost exilată timp de decenii in afara ţării.

Profesioniştii - Talk-show - Sămbătă 22:10 - TVR 1

Â

Medianews

 

HBO, 10 ani. Luna ianuarie este una aniversară pentru HBO, care implineşte 10 ani de cănd s-a lansat in Romănia. In tot acest răstimp, postul a adus pe micile ecrane cele mai bune blockbustere americane, seriale originale controvesate, evenimente speciale in exclusivitate sau in direct, concerte senzaţionale, filme romăneşti aparţinănd tinerei generaţii de regizori, in speranţa că va satisface gusturile variate ale fiecărui membru al familiei. Pe 4 ia­nuarie aveţi intălnire cu un cuplu fas­cinant: De Niro - Scorsese (Crimele din Mica Italie, ora 21:30 şi Şoferul de Taxi - 23:20). Russel Crowe este „Gladiatorul" sămbătă, de la ora 20:30 şi dă un „Semn de viaţă" in aceeaşi zi, de la ora 23:00.

×
Subiecte în articol: telecomanda