x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Barack Obama, despre Kanye West: "Este un măgar"

Barack Obama, despre Kanye West: "Este un măgar"

16 Sep 2009   •   00:00
Barack Obama, despre Kanye West: "Este un măgar"

După neplăcutul incident provocat de Kanye West la MTV Video Music Awards, Barack Obama a făcut câteva comentarii referitoare la rapperul american. Preşedintele american l-a făcut "măgar" pe cântăreţul care a întrerupt discursul de mulţumire rostit de Taylor Swift.



Liderul american a făcut această remarcă în mod neoficial, în timpul pauzei unui interviu pentru CNBC, arată TMZ. "Gestul lui a fost total deplasat. Este un măgar", a spus Barack Obama.



Momentul jenant in care Kanye West o întrerupe pe Taylor Swift la MTV Video Music Awards pentru a susţine că videoclipul lui Beyonce este unul dintre cele mai bune din toate timpurile, a devenit subiect de glumă şi parodie pe internet. Astfel, într-unul din filmuleţele apărute pe internet, Kanye West îl întrerupe chiar pe preşedinte american, Barack Obama.




Rapperul Kanye West i-a intrigat pe participanţii la show-ul MTV. El a întrerupt discursul cântăreţei Taylor Swift, după ce aceasta a primit trofeul pentru cel mai bun videoclip al unei cântăreţ .

"Sunt fericit pentru tine, însă Beyonce a avut unul dintre cele mai bune videoclipuri din toate timpurile", a ţinut să adauge Kanye West, după ce i-a luat microfonul lui Swift. Se pare că rapperul ar fost sub influenţa băuturilor alcoolice.

După incident, Kanye West şi-a cerut scuze: "Îmi pare rău, le cer scuze lui Taylor Swift, fanilor ei şi mamei sale. Am greşit când am urcat pe scenă şi i-am stricat acel moment!" a spus rapperul pe blogul său.


Kanye West a participat şi la emisiunea lui Jay Leno, unde nu a scăpat ocazia pentru a se scuza încă o dată pentru incident. El dat vina pe durerea pricinuită de moartea mamei sale... în urmă cu 2 ani pentru "comportamentul nepoliticos" de la MTV Video Music Awards.(V.A.)

×