x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bau-Bau Jim Carrey

Bau-Bau Jim Carrey

12 Aug 2005   •   00:00
Bau-Bau Jim Carrey
VIDEO
"Draga cititorule, imi pare rau sa-ti spun, dar filmul pe care o sa-l vezi si despre care citesti este extrem de neplacut. Asta inseamna ca implica trei orfani geniali, un zgripturoi si o serie de aventuri care-ti ridica parul din cap. Este povestea fratilor Beaudelaire, care, desi sunt destepti si simpatici, au o viata plina de aventuri misterioase si primejdioase.

In film vei vedea un foc mistuitor, furtuni groaznice, un sarpe urias, putina comedie, multa tragedie si pe… Jim Carrey."

Acestea sunt cuvintele lui Lemony Snicket, prezente in deschiderea filmului "O serie de evenimente nefericite", o comedie neagra de zile mari.

O comedie cum nu ati mai vazut, in care eroii, trei copii ramasi orfani peste noapte, trebuie sa se descurce cu noul lor tutore care incearca, de fapt, sa puna mana pe banii pe care parintii i-au lasat mostenire. Tarasenia iese la iveala, si micutii sunt incredintati altui tutore, apoi altuia si altuia... insa pericolul continua sa se manifeste sub diferite forme.

Veti fi foarte surprinsi poate sa-l vedeti pe Jim Carrey - un actor diabolic atunci cand rolul i-o cere - capabil sa se deghizeze in orice personaj. In film el este Contele Olaf, un zgripturoi hotarat sa fure averea fratilor Beaudelaire.

In film apare si Meryl Streep, castigatoarea a doua Premii Oscar, in rolul matusii mult prea grijulii a copiilor, dar si Jude Law, de doua ori nominalizat la Oscar, in rolul autorului cartilor, povestitor in film, Lemony Snicket.

Rezultatul este un film care provoaca intreaga familie la un efort de imaginatie, distreaza folosind o reteta clasica si incita la aventuri.

  • Suport: VHS si DVD
  • An: 2004
  • Genul filmului: comedie
  • Regie: Brad Silberling
  • Cu: Jim Carrey, Timothy Spall
  • Un spion si jumatate, o comedie cu doi cimpanzei

    Cimpanzeul Minkey si partenerul sau, Mike Muggis, sunt cei mai buni detectivi din "Agentie". Pentru cei doi, orice misiune este ca si rezolvata, numai ca, dupa ce ultima misiune le-a dat prea multa bataie de cap, Mike s-a decis sa paraseasca lumea periculoasa a spionajului pentru a avea mai multa grija de fiica sa, Amelia.

    Anii trec, iar o data cu scurgerea lor Mike este prezentat intr-o noua ipostaza, cea de agent de asigurari, care locuieste impreuna cu fiica sa, Amelia - o pasionata de inventii, care a creat prototipul unei sape chimice revolutionare. Amelia este premiata de Institutul National de Stiinta, iar doctorul Farley este cel care ii decerneaza premiul. Insa doctorul Farley nu este un personaj atat de prietenos precum vrea sa para, si asta pentru ca lucreaza in secret la materializarea pe scara larga a sapei inventate de Amelia, cu care vrea sa elibereze cea mai mare cantitate de energie de pe Pamant. S-ar putea insa ca acest lucru sa declanseze un imens cutremur, care ar distruge pana si Japonia!

    CLASIC

    The Cincinnati Kid

    Un joc al mintii, influentat intr-o mica masura de noroc, bani si talent, poker-ul dezvaluie adevarata natura a participantilor, un joc al "nervilor tari", unde cel care cedeaza primul in fata concurentei, tentatiei sau increderii este considerat invins. ,,The Cincinnati Kid" este povestea unui tanar jucator de poker care vine in New Orleans-ul anilor ’30, pentru a-l infrunta pe cel mai bun jucator din tara. El nu are decat o singura dorinta: sa il detroneze pe "The Man".

    Inspectorul Bullitt

    Noua sa misiune pare una de rutina: sa protejeze un martor intr-un proces. Dar in zorii zilei, martorul zace mort, ceea ce il va face pe inspectorul Bullitt sa nu aiba pace pana cand il gaseste pe criminal. De la primul si pana la ultimul cadru, "Inspectorul Bullitt" este un film autentic: locatii din San Francisco, dialog, arestari.
    ×