x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Betty cea urata

Betty cea urata

de Adriana V. Paduraru    |    04 Aug 2006   •   00:00
Betty cea urata
SERIALE&TELENOVELE
Din toamna, postul american ABC incepe varianta in engleza a celebrei telenovele

Succesul pe care l-a avut telenovela columbiana "Yo soy Betty la fea" ("Betty cea urata") i-a determinat pe reprezentantii postului american ABC sa realizeze o varianta in limba engleza: "Ugly Betty". Va mai aduceti aminte povestea? Betty Suarez este o fata inteligenta, muncitoare, dar... foarte urata. Putini oameni ajung sa o cunoasca cu adevarat, intrucat o judeca dupa aparente. In varianta americana, Betty este angajata de patronul revistei de moda Mode, ca secretara a fiului sau, Daniel. Principalul motiv este ca Betty e singura femeie din New York City cu care Daniel nu s-ar culca. Desi nici unul dintre cei doi nu cunoaste dedesubturile lumii modei, cei doi ajung sa formeze o echipa imbatabila.

PRODUCATORI. Unul dintre producatorii executivi ai serialului este cunoscuta actrita Salma Hayek, ea insasi protagonista de telenovele, la inceputurile carierei. "Americanii se dau in vant dupa astfel de povesti. Sunt convinsa ca le va placea enorm serialul", a declarat frumoasa mexicanca. Intrebata daca nu cumva titlul va starni controverse, Salma a precizat ca ar fi ipocrit cel care s-ar scandaliza din acest motiv. "Sa fim seriosi. In timpurile actuale, oricine nu este slab piele si os si foarte inalt este considerat urat. Iar noi nu facem altceva decat sa ironizam aceste conceptii", a adaugat actrita.

80 DE MILIOANE DE TELESPECTATORI
"Yo soy Betty la fea" a avut un succes rasunator nu numai in Columbia, ci si in lume. Telenovela a fost urmarita de aproximativ 80 de milioane de telespectatori din 21 de tari. Asa ca nu este de mirare ca americanii au dorit transformarea telenovelei in soap-opera. Premiera va avea loc la 22 septembrie la ABC. Betty Suarez este interpretata de America Ferrera, restul distributiei fiind alcatuit din Eric Mabius (Daniel Meade), Alan Dale (Bradford Meade), Vanessa Williams (Wilhelmina Slater).

NEWS
CHARLIE SHEEN, DAT IN JUDECATA. Unul dintre eroii principali ai serialului "Doi barbati si jumatate" difuzat de PRO TV, Charlie Sheen, este dat in judecata de fosta lui iubita. Ursula Auburn, cunoscuta la Hollywood pentru scandalurile in care a fost implicata, l-a chemat in instanta pe Sheen pe motiv ca povestea vietii ei a fost ecranizata fara ca ea sa-si fi dat acordul. Mai mult, femeia crede ca rolul lui Rose din "Doi barbati si jumatate" este inspirat din povestea pe care ea a trait-o alaturi de actor. Drept urmare, Ursula a cerut nu mai putin de 1 milion de dolari daune morale pentru suferinta, stresul emotional, rusinea si umilinta prin care a trecut. (C.O.)

GARNER SI AFFLECK FUG DE HOLLYWOOD. De sambata, pe Jennifer Garner o puteti revedea la Pro Cinema in serialul "Alias". Dupa ce a venit pe lume primul lor copil, Jennifer Garner si Ben Affleck si-au schimbat destul de mult perceptia privind fastul ce domneste la Hollywood. Ei au decis sa se indeparteze de "Cetatea Filmului", pentru a-si putea creste fetita intr-un mediu "normal". De aceea, cuplul s-a mutat de curand la Boston, orasul natal al lui Affleck. "Au realizat la timp cat este de important sa iti educi copilul intr-un context normal. In plus, aici sunt foarte aproape de parintii si rudele lui Ben", a declarat un apropiat al celor doi. (C.O.)
×
Subiecte în articol: betty