x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun BLOCADĂ IPHONE/Bill Gates nu-şi lasă copiii lui să pună mâna pe Apple

BLOCADĂ IPHONE/Bill Gates nu-şi lasă copiii lui să pună mâna pe Apple

de Sînziana Stancu    |    04 Mar 2009   •   00:00

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, i-a interzis familiei sale să aducă în casă vreunul din produsele legendarului său rival Apple.



Dezvăluirea a fost făcută recent de către soţia lui Bill Gates, Melinda. "Blocada" impusă de stăpânul casei ar putea să nu ţină, pentru că deja consoarta i-a mărturisit de vreo câteva ori că a devenit pe de-a dreptul invidioasă pe prietenele ei care au deja câte un iPhone. Melinda s-a confesat deja revistei Vogue că Bill le-a interzis celor trei copii ai lor - Jennifer (13 ani), Rory (10) şi Phoebe (7) ­ să aducă în casă vreun produs fabricat de Apple, firma rivală a Microsoft.

"Sunt foarte puţine produsele care figurează pe lista celor interzise în gospodăria noastră. Însă iPod şi iPhone în special şi mai ales pentru copiii noştri", a mărturisit Melinda.

FRUCTUL INTERZIS
Ani de-a rândul, Microsoft a deţinut monopolul pe piaţa tehnologiei. În ultimii zece ani însă, popularitatea unor produse Apple, ca iPod şi iPhone, precum şi a unor computere, a scos în faţă compania rivală. Melinda a mai recunoscut că unele produse Apple, ca orice fruct interzis, o tentează din când în când şi că "abia se abţine".

 

×
Subiecte în articol: magazin