x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bucharest Fashion Week, la a 15-a ediţie

Bucharest Fashion Week, la a 15-a ediţie

de Catalina Iancu    |    03 Mar 2011   •   21:10
Bucharest Fashion Week, la a 15-a ediţie

154668-28-31tv-47.jpgCel mai important eveniment de modă din România, Bucharest Fashion Week, se va desfăşura în perioada 4-7 mai, la World Trade Center. La cea de-a 15-a ediţie a manifestării vor fi prezentate peste 30 de colecţii. Printre numele consacrate se numără Cătălin Botezatu, Ersa, Mihai Albu, Laura Olteanu şi Clara Rotescu, dar şi tineri designeri. În cele patru zile de modă, într-un decor marca Fashiontv vor defila cele mai cunoscute 100 de modele ale momentului.

Ca noutăţi, organizatorii pregătesc două surprize. În premieră, concursul Fashiontv Model Awards se va desfăşura cu participare internaţională. 25 de fete frumoase din 20 de ţări vor concura pentru titlul care le poate trimite în marea finală a Fashiontv Model Awards, ce va avea loc în decembrie, în Bangkok. Ele vor sta în România pentru o săptămână, timp în care vor realiza filmări în diverse locuri din Bucureşti. Filmările de la concurs vor fi transmise de Fa­shiontv în ţările de origine ale concurentelor.

De asemenea, Fashiontv dă noi valenţe conceptului de modă, extinzându-l asupra unor domenii precum turismul, muzica, sportul şi arta prin rubrici specifice (F Tourism, F Music, F Sport şi F Art). Dacă până acum s-au premiat performanţele în primele dintre domeniile menţionate, la această a 15-a ediţie a Bucharest Fashion Week va avea loc o expoziţie de artă, ce va cuprinde tablouri semnate de pictori renumiţi, sculpturi, bijuterii unicat, expoziţie realizată cu sprijinul companiei Diamond. Cu această ocazie vor fi premiaţi tinerii artişti plastici cu cele mai bune performanţe. Imagini de la expoziţie şi de la festivitatea de premiere vor fi transmise în cadrul rubricii F Art, în peste 200 de ţări. Şi încă ceva: cu ocazia a 14 ani de Fashiontv, în premieră în România, Bucharest Fashion Week va fi filmat în 3D.

×
Subiecte în articol: fun