x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Buuuuna de Canal!

Buuuuna de Canal!

19 Mai 2005   •   00:00

Ani Duta: 22 de ani, necasatorita, ii place sa cante in baie si are simtul umorului

Inca un ajutor pentru oamenii de la Canal. De la "Canalul de stiri", fireste, ca doar nu de la Canalul Dunare-Marea Neagra.

  • de CRISTINA OLOGEANU

  • Ani Duta (stanga) si Eva sunt cele doua ispite ale emisiunii matinale "Canalul de stiri"
    De acest ajutor se bucura atat Eva (ca nu mai este singura femeie din echipa), dar mai ales reprezentantii genului masculin. Poate si cei din platou, dar fara sa stie nevestele sau iubitele (dupa caz). Ah, sa nu uitam si de telespectatori, care, acum, isi pot clatii ochii privind fie o blonda, fie o bruneta. Cum cine e bruneta? Ani Duta, noua "buna de Canal". Adica marea castigatoare a concursului "buna de Canal", demarat la inceputul acestui an si care a urmarit alegerea unei noi prezentatoare. La data lansarii competitiei, cei mai multi telespectatori ai emisiunii de la Antena 1 s-au temut ca "aleasa" o va inlocui pe Eva. Dar cum puteai sa o inlocuiesti tocmai pe Eva? Scopul era acela de a o face pe Eva sa nu se mai simta singura printre atatia barbati.

    COPIII. La concurs s-au prezentat 250 de aspirante. Cand a fost invitata in platou pentru proba de foc in direct, Ani a zis ca are cinci copii la cresterea carora o ajuta strabunica ei in varsta de 125 de ani. De la inceputul interviului nostru, ea a dorit sa ne lamureasca: "Vreau sa se inteleaga ca faza cu copiii a fost o gluma. Nu am copii, dar imi plac foarte tare. Am 22 de ani si nu sunt casatorita. Mai am destul timp. Iubesc foarte mult copiii, dar mi-i doresc ceva mai tarziu, nu chiar acum". Dar a avut de-a face cu "puii de om". A lucrat ca educatoare. "Mi-a placut sa fiu educatoare si asta mi-am dorit chiar daca mi se spunea ca acest gen de job presupune munca multa si bani putini." Cum muzica a trecut pe primul plan, a renuntat la cariera didactica. Care cariera muzicala? Pai, va spun acum: Ani canta in trupa A-Mix.

    IN BAIE. Si chiar daca a ajuns la Canal, ea nu a renuntat la trupa. "Proiectul inca mai exista. E facut din pura pasiune, tocmai de aceea activitatea muzicala nu este principala noastra preocupare. Atunci cand avem timp, intram in studio sa inregistram. In acest moment, pentru albumul nostru avem doar trei piese imprimate." Ca ii place sa cante sta dovada si faptul ca, de cum se trezeste, ea fredoneaza de zor: "Cant tot timpul. La dus - pentru ca in baie rezonanta este perfecta, cand imi perii boschetelul (n.r. - parul), cant dimineata la micul dejun, seara la cina…", recunoaste Ani.

    "CHIMCIIIII". Ca a fost desemnata buna de Canal, ca are o trupa deja v-am spus. Dar mai avem ceva pe langa asta. Ani este imaginea unei firme de cosmetice autohtone. De Pasti, a plecat cu aceasta firma la un targ international de profil tocmai in Coreea de Sud. A stat acolo opt zile si a invatat cateva cuvinte in coreeana. Cele esentiale, am spune noi. "Stiu sa spun cateva cuvinte, printre care: «Buna ziua», «La revedere», «Multumesc», «Frumoasa», «Te iubesc»." Aaaaaaaaaaa, si mai stie ceva! Sa spuna: Zambiti la camera (in traducerea noastra). "Coreenii ne priveau ca pe niste extraterestri. Toti cei care veneau la standul nostru se fotografiau cu noi. De fiecare data, inainte sa declanseze aparatul, spuneau: «One two, chimciiiiii». Asa cum americanii spun «cheese» (branza), ei spun «chimciiiii». Asta este un fel de mancare picanta care mi-a placut foarte mult. Eu de fel mananc picant si stii ce se spune despre cei care mananca picant: ca sunt buni la pat".

    Asa cum americanii spun «cheese», ei spun «chimciiiii». Asta este un fel de mancare picanta care mi-a placut foarte mult. Eu de fel mananc picant si stii ce se spune despre cei care mananca picant: ca sunt buni la pat. - Ani Duta
    ×