x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cafeneaua astrelor

Cafeneaua astrelor

de Adriana V. Paduraru    |    25 Ian 2008   •   00:00

Marius Florea Vizante a pregătit o ediţie care va interesa o mare parte a populaţiei. Şi aceasta pentru că se va vorbi despre compatibilitatea şi relaţiile dintre... şefi şi subalterni.

Marius Florea Vizante a pregătit o ediţie care va interesa o mare parte a populaţiei. Şi aceasta pentru că se va vorbi despre compatibilitatea şi relaţiile dintre... şefi şi subalterni. Pentru a ilustra această situaţie, dar şi pentru a asigura o atmosferă destinsă şi veselă în platou, Vizante a invitat la Cafeneaua astre­lor două grupuri pline de viaţă: Ioniţă şi Viorica din Clejani, înso­ţiţi de taraful ală­turi de care au de­venit celebri, iar în faţa lor se vor afla Nelu Ploieş­teanu şi taraful pe care îl conduce. De la astrologul Mariana Cojocaru invitaţii vor afla mai multe despre ei înşişi, despre cât sunt de compatibili în viaţă şi pe scenă, de­spre valenţele de lideri de grup ale interpreţilor.

Cafeneaua astrelor – Divertisment - Sâmbătă 13:00 – TVR 1      

 

 

Excentricii

Dacă ajungeţi la Câmpulung Moldovenesc, nu puteţi să rataţi unul dintre cele mai complete muzee din ţară, care adăposteşte în sălile sale mai multe colecţii, toate subsumate aceluiaşi element: lemnul. Împreună cu Anca Sigartău, rea­lizatoarea Oltea Gârţoman şi producătoarea Raluca Tudor încearcă să demonstreze că, în cazul în care întreaga tehnologie a secolului XXI ar dispărea, doar din lemn se pot reface, în totalitate, uneltele, agregatele şi toate acele artefacte de care civilizaţia umană are nevoie pentru a-şi duce înainte existenţa.

Excentricii – Divertisment - Sâmbătă 19:00 – TVR CULTURAL

 

Finalele CE de patinaj

TVR 2 continuă să transmită în direct de la Zagreb finalele Campionatului European de Patinaj artistic. Astfel, vineri, de la ora 21:35, veţi putea urmări finala probei de dans, sâmbătă (15:45), finala feminin, iar duminică, de la ora 16:00, gala laureaţilor. Comentariul va fi asigurat de Vlad Enăchescu.

CE de patinaj artistic – Sport – Vineri 21:35 – TVR 2

 

Parte de carte

Cristian Ta­bă­ră şi invitaţii săi, Alexandru Ghi­şă, consulul Am­basadei Ro­mâ­niei la Buda­pes­ta şi confe­renţiar universitar Ioan Aurel Pop, vor dialoga pe marginea temelor propuse de cartea lui Paul Lendvai “Un­guri”, apărută la Editura Humanitas. Despre rolul jucat de unguri în comunitatea ştiinţifică internaţio­na­lă, dar şi în lumea artistică şi ce înseam­nă de fapt spiritul maghiar sunt doar câ­teva dintre temele propuse de car­tea lui Paul Lendvai.

Parte de carte - Talk-show - Duminică 10:00 – PRO TV

 

Curat, murdar

Sorina are 47 de ani şi este de profesie dispecer. Femeia este divorţată şi în prezent locuieşte împreună cu părinţii. Deseori, Sorina lucrează şi în ture de noapte şi este mai tot timpul obosită. Practic, femeia nu face absolut nimic, aşteptând până şi masa să fie pusă şi strânsă de părinţi.

Curat, murdar - Reality-show - Luni 21:00 – PRIMA TV

 

Autor necunoscut

Cristian Botez aduce în faţa dumneavoastră alte trei cazuri cu autor necunoscut. Primul este legat de dispariţia din oraşul Berbeşti, judeţul Vâlcea, a unei fetiţe de 10 ani, care nu a fost găsită nici acum. Invitatul din platou va fi clarvăzătoarea Lidia Robu. Al doilea caz este cel al doctoriţei Ma­riana Negoiţă, găsită înjunghiată în 54 de locuri, în locuinţa sa din Brăila. Despre acest caz din 1996 vorbeşte Mihaela Anghel – jurnalist investigaţii. Ultimul caz este cel al unor tineri din Bucureşti care au fost tâlhăriţi.

Autor necunoscut - Investigaţii - Luni 20:30 – ANTENA 1

 

 

Medianews

Drumul spre glorie. Începând din 26 ianuarie puteţi urmări la Prima TV “Drumul spre glorie” al celor 12 finalişti Megastar, în patru episoade speciale. În fiecare sâmbătă seara, timp de patru săptămâni, se va difuza câte o ediţie în care va fi prezentată prestaţia a câte trei finalişti. Oana, Daria şi Andrei sunt cei pe care îi veţi cunoaşte mai bine în primul episod, sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 19:30, la Prima TV, când veţi putea urmări evoluţia concurenţilor voştri preferaţi, momente inedite din turneul Megastar Live Christmas Tour şi nu numai.

 

 

×
Subiecte în articol: telecomanda