x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Caine de rasa „servit" la pomana vulpii

Caine de rasa „servit" la pomana vulpii

de Andy Stanescu    |    31 Mai 2007   •   00:00
Caine de rasa „servit" la pomana vulpii

Mark McGowan, un „artist" britanic din categoria celor care ingroasa randurile somerilor, s-a autoinvitat la o emisiune a unui post de radio londonez si a protestat intr-un mod cat se poate de „original" impotriva vanatorii de vulpi, relateaza AFP citata de Rompres.

Mark McGowan, un „artist" britanic din categoria celor care ingroasa randurile somerilor, s-a autoinvitat la o emisiune a unui post de radio londonez si a protestat intr-un mod cat se poate de „original" impotriva vanatorii de vulpi, relateaza AFP citata de Rompres. Profund marcat de moartea unei vulpi, ucise in timpul unei partide de vanatoare la care a participat si printul consort Phillip, McGowan a mancat in direct un caine din rasa „corgi", preferata Elisabetei a II-a in materie de patrupede latratoare.

S-A INGRETOSAT. ''Cu siguranta ca veti considera acest gest prea socant si de prost gust, insa m-am decis sa-l fac pentru a atrage atentia asupra incapacitatii RSPCA (Societatea Regala pentru prevenirea cruzimii fata de animale) de a lua masuri impotriva printului Phillip si a prietenilor sai care au tras cu pusca asupra unei vulpi la inceputul acestui an, si apoi au lasat animalul ranit sa agonizeze pentru mai mult de cinci minute", a declarat gurmandul protestatar. Impricinatul nu se afla la primul gest de acest gen, el mai avand in palmares si devorarea unei lebede (asta parca ne aduce aminte de ceva...). „Meniul" a fost servit in prezenta vaduvei lui John Lennon, Yoko Ono, care se pare ca a rezistat cu stoicism pana la ultima inghititura. Se cuvine totusi sa precizam ca animalul a fost servit mort, el decedand cu ceva timp inainte, in incinta crescatoriei in care isi facea veacul. McGowan a precizat, de parca mai era nevoie, ca bucatele servite nu prea i-au priit si asta pentru ca aveau un gust „foarte, foarte scarbos". Iarta-l Doamne, ca nu stie ce mananca!

×
Subiecte în articol: magazin