x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Calmul englezesc al Garzii Regale Britanice, doar o amintire... - video

Calmul englezesc al Garzii Regale Britanice, doar o amintire... - video

24 Ian 2009   •   00:00
Calmul englezesc al Garzii Regale Britanice, doar o amintire... - video

Un membru al Gărzii Reginei Angliei si-a iesit din pepeni si a lovit un tanar care ii imita miscarile, sub privirile uluite ale prietenului sau care filma toata scena.



Nick Ibarra, un student columbian in varsta de 23 de ani, poza pentru prietena sa Suzanne in fata garzii Palatului Saint James, imbracate in tunica rosie si avand pe cap celebra  caciula din blana de urs .

In fata a zeci de turisti amuzati, Nick, care studiaza limba engleza la Oxford, a inceput sa imite patrularea santinelei in jurul postului de garda, fiind cunoscut faptul ca aceasta nu-si va parasi postul decat in cazul in care ar fi fost o amenintare

A fost un adevarat soc sa descopera ca santinela si-a pierdut obisnuitul calm englezesc s-a repezit catre el l-a lovit in spate incercand sa-l loveasca cu cizma, si impingandu-l apoi cu arma semiautomata a racnit fioros.

Prietena sa, uluita de eveniment si speriata a oprit filmarea si s-a repezit sa-l ajute pe Nick. "M-am gandit. Dumnezeule! L-a atacat pe Nick si are o arma!. Am fost atat de socati incat singura solutie a fost sa fugim cat mai repede de acolo. In dese randuri turistii se pozeaza alaturi de garzile palatului sau merg alaturi de acestea, cred ca acestui soldat situatia nu i s-a parut deloc amuzanta. Inteleg ca si-a pierdut cumpatul. A fost infricosator!".

Un purtator de cuvant al garzii regale, citat de The Sun, a declarat ca "nu trebuie blamat gardianul care si-a iesit din pepeni, dar ar fi fost mai bine sa-si pastreze calmul si sa-l ignore pe turist"

×
Subiecte în articol: magazin