x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Campionate/ Eduardo: A fost intenţie rea!

Campionate/ Eduardo: A fost intenţie rea!

de Ovidiu Ciutescu    |    25 Feb 2008   •   00:00
Campionate/ Eduardo: A fost intenţie rea!

10:21 • Fotbalistul echipei Arsenal, Eduardo da Silva, l-a acuzat pe jucătorul formaţiei Birmingham City, Martin Taylor, că a acţionat cu rea intenţie, sâmbătă, când i-a fracturat piciorul stâng, informează cotidianul Sport.

Fotbalistul echipei Arsenal, Eduardo da Silva, l-a acuzat pe jucătorul formaţiei Birmingham City, Martin Taylor, că a acţionat cu rea intenţie, sâmbătă, când i-a fracturat piciorul stâng, informează cotidianul Sport.

 

INTENŢIE. "O intrare atât de dură se face doar cu rea intenţie", a afirmat Eduardo pentru Globoesporte. Fotbalistul a precizat că nu îşi aminteşte bine cum a fost faza în care s-a accidentat: "Nu îmi amintesc bine şi nici nu vreau să revăd faza la televizor sau în ziare. Îmi amintesc doar că atunci când am căzut m-am uitat şi mi-am văzut piciorul răsucit. Apoi, nu îmi mai amintesc nimic". Eduardo s-a accidentat în minutul 3 al meciului de sâmbătă, în urma unui tackling violent al lui Martin Taylor, care a fost apoi eliminat. Imediat după contact, atacantul formaţiei Arsenal s-a prăbuşit pe gazon urlând de durere. Postul de televiziune Sky Sports 1, care transmitea meciul în direct, a decis să nu furnizeze reluările fazei respective, din cauză că imaginile erau şocante. Imediat după incident, primul fotbalist care a ajuns lângă Eduardo a fost coechipierul său Cesc Fabregas, care, îngrozit, a solicitat echipei medicale să intre pe teren pentru a-i acorda îngrijiri atacantului de la Arsenal. Înainte de a-l scoate de pe teren pe Eduardo, medicii i-au administrat acestuia oxigen şi i-au acordat îngrijiri timp de 7 minute, iar apoi fotbalistul a fost transportat direct la spitalul din Birmingham. Eduardo a fost operat pentru dublă fractură la piciorul stâng.

×
Subiecte în articol: magazin eduardo