x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Căpitan la 14 ani? Nu! Tată! - video

Căpitan la 14 ani? Nu! Tată! - video

14 Feb 2009   •   00:00
Căpitan la 14 ani? Nu! Tată! - video

Alfie Patten, un puber de 13 ani din Marea Britanie, a devenit tată,  prietena sa Chantelle Steadman, in varsta de 15 ani, născând, în urma cu patru zile, o fetiţă de 3,600 kg - Maisie Roxanne .



"Nu m-am gândit cum îl vom întreţine. Eu nu prea primesc bani de buzunar. Tatăl meu îmi dă uneori cate 10 lire", a declarat proaspătul tătic cotidianului The Sun referitor la situaţia sa financiară.

Maisie a fost concepută după o singură noapte de sex neprotejat, sarcina a fost descoperită în cea de-a 12-a săptămâna. Totul a fost secret vreme de încă şase săpătmâni, până când mama lui Chantelle a devenit suspicioasă în privinţa creşterii în greutate a fiicei sale.

Stâlpul noii familii are 1,21m şi locul său ar părea mai potrivit în banca unei şcoli primare, totuşi, a mărturisit ziariştilor cum alături de prietena sa au hotărât să păstreze copilul."M-am gandit ca ar fi bine sa avem un copil. Cand a aflat mama am crezut ca o sa am probleme. Ne doream copilul, dar eram ingrijorati de reactia celor din jur".  
sun.co.uk


×
Subiecte în articol: magazin