x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Carmen o fata de nota 10

Carmen o fata de nota 10

de Adriana V. Paduraru    |    21 Iul 2006   •   00:00
Carmen o fata de nota 10

Realizatoarea "Kilocruciada" are doua diplome pentru promovarea vietii sanatoase
Din sumar: Telecomanda / Larisei… / Star News / Champions League / Super submarinul / Rebelde / In cuplu / Razboiul sexelor / Fatboy Slim / Si Miss, si gazda tv / Buzdu si Morar / De la sot la macac / Microsoft ZUNE / Richard Harris si copilul-stafie / Hainele, slabiciunea Nicoletei Nicola

COVER STORY
Realizatoarea "Kilocruciada" are doua diplome pentru promovarea vietii sanatoase

Carmen Bruma este o fire matinala. Are, n-are treaba, se trezeste intotdeauna la sapte fix... Nu uita niciodata de cele 30 de minute de gimnastica aerobica... Citeste ziarele pentru a fi la curent cu tot ceea ce se intampla in lume si urmareste cu rigurozitate jurnalele de stiri ale televiziunilor. Se pregateste, astfel, atat pentru stirile din sport pe care le prezinta la Realitatea TV, cat si pentru emisiunea "Kilocruciada".

PREMII. De curand, Carmen a primit si doua distinctii. Prima diploma a fost acordata din partea Federatiei Europene de Fitness, pentru promovarea vietii sanatoase, a sportului. "Cei din echipa au trimis documentatia, fara ca eu sa stiu. Iar la decernare nu s-a dus nimeni, asa ca s-a trimis diploma prin posta. Pentru a mi-o inmana, colegii au improvizat o filmare la opt dimineata. La un moment dat, instructorul de fitness a inceput sa «abereze» si sa-mi vorbeasca despre contributia emisiunii mele la promovarea sportului. Eu nu intelegeam cum a ajuns el de la muschii abdominali, despre care discutam, la chestia asta si tot incercam sa-l indrept catre subiect. El, nimic... M-am enervat si am spus TAIEM! Dar a venit producatoarea emisiunii cu o diploma si mi-am dat seama ca totul fusese aranjat", povesteste Carmen. Realizatoarea Kilocruciadei urmeaza sa primeasca si o diploma de excelenta din partea Agentiei pentru Mediu. Distinctia a fost trimisa prin fax la Realitatea TV, insa ceremonia oficiala de inmanare nu a avut inca loc.

NOTA ZECE. Un alt "premiu" obtinut de Carmen este nota zece la sustinerea lucrarii de dizertatie la master in jurnalism la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti. "Tema aleasa a fost «Aspectele violarii dreptului la viata privata, intruziune». Mi-a placut acest subiect si am avut foarte mult material de studiu. In Romania intruziunea este un mod de a face jurnalism. Asa ca de ce sa nu folosesc aceste informatii", a explicat prezentatoarea stirilor sportive de la Realitatea.

"Mi-ar placea sa-i am in emisiune pe Silvio Berlusconi si Bill Clinton. Au foarte mare grija de aspectul fizic. Din show-biz as vrea sa o invit pe Madonna. Are un regim de viata deosebit si acest lucru se vede" - Carmen Bruma, despre invitati

×
Subiecte în articol: carmen