x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Catastrofa SF

Catastrofa SF

de Sebastian S. Eduard    |    12 Dec 2008   •   00:00

Au venit în pace, dar aduc apocalipsa



Dacă vreţi ceva mai dur, vă recomandăm să mergeţi la un film-catastofă (veţi constata pe propria piele dacă este catastrofă atât la propriu cât şi la figurat).

O farfurie zburătoare aterizează pe Terra. Deloc ostil, aşa cum se aşteptau forţele armate ce înconjoară rapid vehiculul, extraterestrul care îl ocupă este purtătorul unui mesaj de pace. El este însoţit de un robot cu puteri extreme, alături de care ajunge într-o familie de pământeni. Când aceştia încep să devină suspicioşi cu privire la originea lui, acesta le dezvăluie misiunea sa: dacă societatea umană nu este în stare să menţină pacea, ea va fi distrusă de o neîndurătoare rasă de roboţi, apărători ai galaxiei.

"Ziua în care Pământul se va opri" este un remake contemporan a clasicului SF din 1951. Rolurile principale aparţin lui Keanu Reeves şi Jennifer Connelly.



100% Chihuahua

Este comedie şi este produsă de Casa Disney. Argumente suficiente să intraţi într-un cinematograf în acest week-end pentru a vedea "Chihuahua de Beverly Hills". Un film care spune aventurile lui Chloe, o femelă chihuahua hiper-alintată, care îşi petrece timpul rătăcind pe străzile din Beverly Hills în poşeta stăpânei sale. Când se pierde de stăpână, ea este forţată să se bazeze pe abilităţile şi simţurile pervertite de viaţa de huzur pentru a se întoarce acasă.

DVD home


FRĂŢIA PANTALONILOR UMBLĂTORI 2. În cea de-a doua parte a seriei bazate pe romanele "best-seller" ale Annei Brashares, patru tinere se maturizează, asumându-şi o viaţă responsabilă. După trei ani, această prietenie de durată ia drumul anevoios al primului an de facultate. Fetele păstrează legătura una cu alta, continuând să-şi împărtăşească experienţele aşa cum au făcut întotdeauna cu umor şi sinceritate. Descoperindu-şi puterile, temerile, talentele şi capacitatea de a iubi indiferent de deciziile pe care le iau, ele încep să preţuiască mai mult ca niciodată legătura pe care o împărtăşesc şi puterea nemăsurată a prieteniei lor.

An: 2008
Gen: aventură/ comedie/ romantic
Cu: Blake Lively, Alexis Bledel, Amber Tamblyn
Regie: Sanaa Hamri

V DE LA VENDETTA. Creatorii trilogiei Matrix vin cu un nou film, V de la Vendetta, o impresionantă viziune a viitorului, bazată pe o nuvelă foarte puternică şi subtilă. Natalie Portman joacă în rolul lui Evey, o fată din clasa muncitoare, care trebuie să îşi dea seama dacă eroul ei este sau nu ameninţarea extremă împotriva căreia ea însăşi luptă. Hugo Weaving îl interpretează pe V – un înţelept şi carismatic luptător pentru libertate, care este hotărât să lupte împotriva celor care l-au desfigurat. Stephen Rea îl portretizează pe detectivul care încearcă însă cu disperare să îl captureze pe V înainte ca acesta să declanşeze o revoluţie. Miza creşte. Acţiunea te ţine în suspans. De partea cui eşti? În lumea lui V nu există cale de mijloc.

An: 2005
Gen: acţiune/ dramă/ SF
Cu: Natalie Portman, Hugo Weaving
Regie: James McTeigue

×
Subiecte în articol: film