x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 2015, ce prevăd astrologii pentru politicieni. Harta lui Băsescu arată RĂU! Iohannis, Ponta, Romania, incotro?

2015, ce prevăd astrologii pentru politicieni. Harta lui Băsescu arată RĂU! Iohannis, Ponta, Romania, incotro?

14 Dec 2014   •   14:45
2015, ce prevăd astrologii pentru politicieni. Harta lui Băsescu arată RĂU! Iohannis, Ponta, Romania, incotro?

Finalul de 2014 deschide larg usile publicarii a numeroase horoscopuri, astrograme, previziuni pentru anul ce vine.
Cu deosebit interes pentru felul in care va arata viata Romaniei si a politicienilor sai in 2015, Romania TV a publicat previziunile astrologului Mariana Cojocaru in ceea ce-i priveste pe cei care, mai mult sau mai putin declarativ, s-au pus in slujba intereselor celor multi.

Conform sursei citate, cel mai ingrijoratoare harta astrala o are Traian Basescu, in special in ceea ce priveste partea cu sanatatea. De asemenea, o alta veste proasta, soune astrologul, este ca asteptarile lui sale nu vor fi atat de sustinute pe cat se asteapta.

In 2015, se pare ca Elena Udrea va continua procesul sau de reorientare, indiciile astrologice confirmand ca se afla in cautarea unor tinte precise pe care le va ataca.

Despre Klaus Iohannis, stelele s-au aranjat astfel incat sa-i spuna lucruri placute din zona financiara, tot ele concluzionand ca viitorul presedinte isi gaseste marea placerea in a lucra cu si a avea bani. Tot astrele spun ca vom afla despre el lucruri noi, pe care nu le cunoastem inca. Iohannis este avertizat sa fie extrem de atent la oamenii cu care se inconjoara.

Parca in ciuda framantarilor actuale din propriul partid, despre Ponta se spune ca va avea un an bun in politica si ca va reusi sa faca tot ceea ce si-a propus, si asta fiindca, normal, va intra pe un numar de vibratie favorabil proiectelor sale.

Si, in fine, o veste buna pentru intreg poporul, din punct de vedere astral Romaniei ii va merge bine in 2015, economia sa urmand sa creasca cu mai mult de 2%!

Cititi si:


VIDEO EXPLOZIV! Avion militar american intră în luptă cu un UFO: "Nu-l pierde, NU-L PIERDE! Ce dracu e asta?!"

×