x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun CEA MAI TARE FARSĂ din istoria televiziunii! Unde s-a trezit un japonez după o noapte de beţie (VIDEO)

CEA MAI TARE FARSĂ din istoria televiziunii! Unde s-a trezit un japonez după o noapte de beţie (VIDEO)

09 Feb 2014   •   10:47
CEA MAI TARE FARSĂ din istoria televiziunii! Unde s-a trezit un japonez după o noapte de beţie (VIDEO)

Un asemenea mod de a te trezi nu poate fi uitat prea uşor. Un comediant japonez a avut ghinionul a fi el însuşi actorul principal al unei farse complexe şi înfricoşătoare. După o noapte de beţie, Toshiaki Kasuga s-a trezit că patul în care dormea s-a transformat într-o rachetă!

Comediantului Toshiaki Kasuga i s-a spus că trebuie să ajungă la baza muntelui Fuji pentru o zi de muncă. El a ajuns cu o zi mai devreme pentru a se acomoda cu vremea şi cu frigul.

Seara, Toshiaki şi colegii au petrecut pe cinste şi au băutut suficient cât să suporte mai bine temperaturile cu minus. După petrecere, actorul de comedie a mers în camera sa şi s-a culcat liniştit. Habar nu avea ce farsă aveau să-i pregătească ai lui colegi.

Întâi i-au amplasat artificii la picioarele patului, apoi l-au legat pe Kasuga de pat. Picioarele patului au fost şi ele legate de patru corzi elastice, de bungee jumping.

După ce au terminat de aranjat totul, au decis să-l trezească pe Kasuga! Au declanşat artificiile, apoi patul a fost propulsat în aer, prin acoperişul de carton, stârnind panica bărbatului. Totul a fost firmat din mai multe unghiuri, iar reacţiile lui Kasuga au fost unele de disperare.

Dacă protagonistul într-adevăr nu a ştiut ce i se pregăteşte, atunci această farsă poate fi catalogată drept cea mai tare farsă din toate timpurile, scrie Daily Mail.

×