x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cele mai bizare legi

Cele mai bizare legi

21 Oct 2005   •   00:00
Cele mai bizare legi
MAGAZIN
Cand soacra asista la prima imperechere a cuplului...

Daca da, site-ul Dave Daily vine in intampinarea curiozitatii dumneavoastra...

Potrivit sursei citate, cele mai multe tari din Orientul Mijlociu recunosc urmatoarea lege islamica: "Dupa intretinerea unui contact sexual cu un miel, este un pacat capital acela de a-i manca, apoi, carnea". De asemenea, in Liban, barbatii au permisiunea legala de a avea contacte sexuale cu animalele, insa numai atunci cand necuvantatoarele sunt de sex feminin. Intretinerea unui contact sexual cu un animal mascul este pedepsita cu moartea.

MEDICALE. In Bahrein, medicii de sex masculin pot examina organele genitale ale unei femei, insa le este interzis sa se uite in mod direct la acestea. De aceea, ginecologii din aceasta tara trebuie sa opereze numai prin intermediul unei oglinzi. Totodata, musulmanii nu au voie sa priveasca organele genitale ale unui cadavru, fapt pentru care zona intima a celui decedat trebuie acoperita tot timpul cu o caramida sau cu o bucata de lemn. Urmeaza una dintre cele mai absurde legi promulgate vreodata: in Indonezia, pedeapsa pentru masturbare este decapitarea!

HAI HUI. In Guam, exista barbati a caror meserie este aceea de a calatori prin tara si de a deflora tinerele virgine, care ii platesc pentru privilegiul de a intretine o relatie sexuala pentru prima oara. Motivul? O lege din Guam interzice virginelor sa se casatoreasca. In Hong Kong, o femeie inselata nu va fi condamnata la inchisoare daca isi ucide sotul infidel, dar numai daca va reusi sa faca acest lucru cu mainile goale. In schimb, un barbat inselat isi poate ucide sotia prin orice maniera doreste.

TARE! O alta stire ultra-bizara este una careia trebuie sa i se supuna locuitorii din Cali, Columbia: o femeie poate avea contacte sexuale numai si numai cu sotul sau, iar prima oara cand se intampla acest lucru, mama acesteia trebuie sa se afle in aceeasi camera si sa asiste la acest eveniment. Spor la treaba!

×