x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Celebritati hartuite

Celebritati hartuite

de Adriana V. Paduraru    |    01 Dec 2006   •   00:00
Celebritati hartuite

Fanii mai mult decat infocati se pot transforma in adevarati dusmani. Statutul de vedeta nu-ti aduce numai beneficii, ba dimpotriva. Exista riscul aparitiei unor fani infocati. Atat de infocati, incat s-au transformat in hartuitori.

Magazin

Fanii mai mult decat infocati se pot transforma in adevarati dusmani. Statutul de vedeta nu-ti aduce numai beneficii, ba dimpotriva. Exista riscul aparitiei unor fani infocati. Atat de infocati, incat s-au transformat in hartuitori. Cu aceste probleme s-au confruntat numeroase vedete hollywoodiene, insa noi enumeram doar cateva.

BILETELE. Dawnette Knight era atat de obsedata de starul din Basic Instinct, Michael Douglas, incat ii trimitea tatalui acestuia, Kirk, invitatii la inmormantarea nurorii sale. "Catherine va fi taiata bucatele si data la caini", mai scria in biletele. Femeia a fost condamnata la trei ani inchisoare. Actuala sotie a lui Tom Cruise, Katie Holmes, a avut necazuri cu Michael Willis, un canadian care pretindea ca-i este logodnic. Mai mult, barbatul a trimis mai multe scrisori unui avocat al General Electric (parintele companiei NBC), pretinzand ca trebuie sa primeasca de la ei 50.000 de dolari pentru scenariile ce i-au fost furate de catre companie. Ca si cand toate acestea nu ar fi fost de ajuns, Willis l-a contactat pe tatal lui Katie, cerandu-i binecuvantarea pentru casatoria cu celebra actrita.

Timp de 15 ani, Brook Shields a fost terorizata de un admirator fanatic. Mark Bailey ii trimitea constant scrisori de amenintare si poze cu el gol pusca. Abia in 2000 actrita a scapat de hartuitor, care a primit ordin de restrictie pe timp de zece ani. Mai mult, el trebuie sa se prezinte la psiholog de doua ori pe saptamana.

EFRACTIE. Athena Rolando a intrat in casa lui Brad Pitt in 1999. Ea a fost surprinsa de politie imbracata in hainele actorului. Femeia le-a declarat oamenilor legii ca a fost manata de voci sa intre in casa actorului. Rolando a fost condamnata la 15 zile de munca in folosul comunitatii. In plus, ea trebuie sa urmeze mai multe sedinte de consiliere psihologica si sa se "poarte frumos" trei ani. Daca nu... intra la inchisoare. Sharon Stone a avut parte de acelasi tratament. In 2001, italianul Augostino P’Omato a intrat in casa sa pentru a o cere in casatorie. Din fericire, gradinarul si soferul au reusit sa-l opreasca pe intrus sa o ia ostatica pe Sharon. Italianul a fost internat intr-o clinica de psihiatrie, iar actrita a obtinut un ordin de restrictie.

In 2001, Pamela Anderson a avut un musafir neasteptat. Cand s-a intors la locuinta din Malibu, Pam a gasit-o in casa pe Christine Roth. Fana infocata din Franta a fost acuzata doar de intrare prin efractie si nu a fost considerata o amenintare pentru vedeta din Baywatch. A primit insa interdictia de a mai intra in Statele Unite.
Hartuita de "sot"
In 1996, Robert Hoskins a fost condamnat la zece ani de inchisoare dupa ce a hartuit-o pe Madonna. El pretindea ca este sotul reginei pop si a amenintat-o ca-i taie gatul, de la o ureche la alta, daca nu recunoaste acest lucru. Nici in inchisoare nu s-a potolit, barbatul scriind pe peretii celulei numele Madonnei. Fanul inrait a intrat de doua ori pe proprietatea cantaretei: in aprilie, respectiv mai, 1995. Ultima dintre "vizite" i-a fost neprielnica, bodyguardul Madonnei impuscandu-l si ranindu-l, nu foarte grav totusi.
Atacat in direct
Colin Farrell a avut parte de o intalnire mai putin placuta in timp ce era prezent la show-ul lui Jay Leno. O femeie a intrat in platou, incercand disperata sa-l atinga pe actorul irlandez. "Nu se stie ce i-a spus, doar Colin a putut auzi. Dar el a luat-o de cot si a condus-o in afara scenei. I-a rugat pe cameramani sa opreasca filmarea si a cerut interventia securitatii", a declarat un tanar din public, citat de Associated Press. Actorul a cerut in instanta ca femeia, Dessarae Bradford (31 de ani), sa nu se mai poata apropia de el si de familia sa la o distanta mai mica de 137 de metri. Ordinul va expira in august 2009.
×