x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cesare Prandelli: Sunt fericit că il am pe Adrian Mutu in echipă

Cesare Prandelli: Sunt fericit că il am pe Adrian Mutu in echipă

de Ovidiu Ciutescu    |    04 Sep 2007   •   00:00
Cesare Prandelli: Sunt fericit că il am pe Adrian Mutu in echipă
Sursa foto: DAMIEN MEYER/


Adrian Mutu le-a oferit tifosilor din Florenţa o nouă seară magică. Un joc aproape perfect, incununat cu un gol, dar şi un punct mare scos pe „San Siro". La finele jocului antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, era in culmea extazului.


Adrian Mutu le-a oferit tifosilor din Florenţa o nouă seară magică. Un joc aproape perfect, incununat cu un gol, dar şi un punct mare scos pe „San Siro". La finele jocului antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, era in culmea extazului.

PUNCHERUL. A plecat Luca Toni, a rămas Mutu. Fiorentina nu pare deranjată de golul rămas in atacul său atăta timp căt romănul pasează decisiv, face spectacol pe teren şi inscrie etapă de etapă. "Mutu este un jucător de clasă, cu o mare personalitate. Sunt fericit să-l am in echipă şi cred că poate repeta prestaţia din sezonul trecut. Sunt convins că poate mai mult, chiar să devină golgheter in Serie A", a declarat Prandelli la finalul jocului AC Milan - Fiorentina, scor 1-1. Intrebat despre jocul reuşit de el, dar şi de remiza scoasă de echipa Fiorentina, Adrian Mutu a spus că remiza de pe San Siro este un rezultat bun, dar abia cănd Fiorentina va invinge Milanul in deplasare se va putea spune că este o echipă puternică. "Sunt fericit că Milanul m-a tratat special, ca un jucător important. Sunt mult mai fericit pentru rezultat şi pentru jocul bun prestat de echipă. Am atacat, ne-am apărat, am contraatacat şi nu ne-am inchis aşa cum fac multe echipe impotriva Milanului. Suntem puternici, dar trebuie să mai creştem. Cănd vom invinge Milanul in deplasare vom putea spune că suntem foarte buni", a precizat Mutu. Adrian Mutu a marcat un gol in partida pe care echipa AC Fiorentina a terminat-o la egalitate, luni, in deplasare, scor 1-1 (0-1), cu AC Milan, in etapa a II-a a campionatului Italiei. Mutu, care a evoluat pe toată durata intălnirii, a reuşit să inscrie cu capul in minutul 55, după o centrare a lui Santana.

DE NOTA 10. Laudele primite de romăn nu vin doar din partea antrenorului. Il laudă intreaga suflare fotbalistică din peninsulă. Site-ul fiorentinanews.com i-a acordat nota 10 atacantului: "S-a mişcat foarte bine, a coborăt şi la mijlocul terenului, a marcat golul egalizator şi a adus bucuria fotbalului pe San Siro. Dacă mai exista vreun dubiu, fenomenul Fiorentinei este Mutu: «cel care luminează intens»". Fiorentina.it constată că "Mutu este liderul Fiorentinei şi acest lucru se vede nu numai in joc, ci şi atunci cănd ţipă pe teren la colegii săi. Impotriva Milanului a marcat cu o lovitură de cap, care nu este specialitatea sa. A fost peste tot ca un adevărat lider, dar a fost şi ghinionist atunci cănd a ratat o mare ocazie ce putea să aducă explozia pe San Siro". Pe acest portal Mutu a primit nota 8,5. "Fenomenul. A marcat un gol cu capul şi a mai ratat o ocazie uriaşă. De neinvins", a scris calciotoscano.it. "A pus permanent in dificultate defensiva Milanului prin driblingurile sale. Golul marcat ii aparţine in totalitate", a notat Datasport, in timp ce firenzeviola.it a scris că: "Mutu este fenomenul Fiorentinei. Incă o dată, romănul şi-a demonstrat valoarea incomensurabilă". Cele mai mici note le-a primit pe site-ul goal.com şi de la cotidianul Corriere della Sera care l-au nota cu 6,5 pe internaţionalul romăn. "Mutu este inima Fiorentinei. Dacă in prima repriză nu a ieşit la rampă, in partea a doua şi-a arătat intreaga valoare. A jucat fără teamă in faţa lui Gattuso şi a căştigat. Golul a fost un premiu just pentru prestaţia sa din teren", a scris goal.com. Imediat după meci Adrian Mutu a plecat spre Bucureşti cu un avion privat pus la dispoziţie de FRF. El a făcut joncţiunea cu ceilalţi componenţi ai naţionalei Romăniei convocaţi pentru meciurile cu Belarus şi Germania.

×
Subiecte în articol: magazin mutu