x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Colin Firth: "Îmi place ideea filmării scenelor de dragoste" (Video)

Colin Firth: "Îmi place ideea filmării scenelor de dragoste" (Video)

18 Feb 2011   •   14:24
Colin Firth: "Îmi place ideea filmării scenelor de dragoste" (Video)

Colin Firth a filmat de-a lungul anilor alături de nenumărate femei frumoase. În timpul apariţiei la show-ul de televiziune "Piers Morgan Tonight", actorul a fost întrebat de gazda emisiunii dacă îi face plăcere să îşi joace scenele de dragoste. "Îmi place ideea filmării scenelor de dragoste. Dacă acolo s-ar afla Scarlett Johansson, probabil că m-aş descurca având câteva camere de luat vederi aţintite pe mine. Mi-ar plăcea să imortalizeze momentul... pentru posteritate", a explicat amuzat actorul, citat de Popeater.com

Colin Firth a ţinut totuşi să menţioneze că filmarea unor astfel de scene este o experienţă cel puţin ciudată. "Îmi aduc aminte... un veteran [al scenelor de dragoste] mi-a zis odată... vei percepe erotic aceste scene doar dacă ai o capacitate extraordinară de a ignora mental martorii..sau dacă îţi place să fii văzut", a mai povestit Firth.

Colin Firth este în centrul atenţiei în aceste zile, primind o serie importantă de premii pentru rolul principal pe care îl interpretează în filmul "The King's Speech". Râmâne de văzut dacă atât filmul, cât şi actorul, vor fi recompensaţi şi cu cel puţin o statuetă Oscar, la gala care va avea loc pe data de 27 februarie.

×
Subiecte în articol: colin firth oscar 2011 the king's speech