x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Competitiile sportive fac casa buna cu Indesit

Competitiile sportive fac casa buna cu Indesit

23 Noi 2004   •   00:00

Roger Federer a primit Trofeul Indesit ATP 2004. La Houston, in prezenta a numeroase posturi de televiziune si a presedintelui ATP Mark Miles, Fabio d’Angelantonio, din partea companiei Indesit, a acordat prestigiosul premiu jucatorului de tenis elvetian, care a dobandit cele mai multe puncte in Clasamentul Indesit ATP 2004.

PREMIERE. Federer ridicand trofeul Indesit ATP 2004
Indesit l-a invitat la Turneul de tenis de la Houston pe artistul graffiti MODE 2, unul dintre cei mai cunoscuti din lume si purtator de cuvant al culturii hip hop. Prin arta sa a dat o interpretare originala evenimentului. In timpul meciurilor, artistul a desenat pe frigiderul Indesit Graffiti, transformand obiectul intr-o opera de arta. Dupa incheierea fiecarei partide, jucatorii au dat autografe pe frigider, acesta urmand sa fie obiectul unei licitatii.

Indesit nu este la prima actiune de genul acesta, el este alaturi de multe echipe din intreaga lume, din diverse competitii sportive. Indesit a fost prezent pe stadioane, la calificarile pentru Campionatul European in 2004, pe tricourile echipelor Olympique de Marseille si SS Lazio, pe terenurile de volei la Liga Europeana a Campionilor Indesit in ultimele trei sezoane. (Alex Anghel)

×
Subiecte în articol: sufletul comertului indesit