x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Confirmare - Nicole Kidman este insărcinată

Confirmare - Nicole Kidman este insărcinată

de Jurnalul National    |    08 Ian 2008   •   00:00
Confirmare - Nicole Kidman este insărcinată

Actriţa australiană Nicole Kidman este insărcinată cu primul său copil şi nu va mai juca in filmul "The Reader", a anunţat, purtătorul său de cuvănt.



Actriţa australiană Nicole Kidman este insărcinată cu primul său copil şi nu va mai juca in filmul "The Reader", a anunţat, purtătorul său de cuvănt, citat de Reuters. "Cuplul este incăntat", a declarat Wendy Day, fără a da detalii despre căt de inaintată este sarcina. Kidman, in vărstă de 40 de ani, a mai rămas o dată insărcinată, pe cănd era căsătorită cu primul soţ, actorul Tom Cruise, dar a suferit un avort. Kidman şi Cruise au doi copii adoptaţi, Isabella şi Connor.

Veştile despre sarcina lui Kidman circulă de mai multe săptămăni. Potrivit presei mondene, starul, recompensat cu un premiu Oscar pentru rolul din "Orele" (2002), a spus de Crăciun familiei că este insărcinată. Purtătorul de cuvănt al lui Kidman a indicat că a aflat de sarcină abia marţi. "De ani de zile au tot apărut speculaţii care nu s-au adeverit niciodată, deci nu ştiam dacă de data aceasta este adevărat", a declarat Day. Kidman s-a căsătorit cu Urban in Sydney, in 2006. Urban, căştigătorul unui premiu Grammy, s-a internat imediat după nuntă intr-un centru de dezintoxicare, unde a stat două luni, dar nu a dezvăluit natura tratamentului. El a recunoscut că in trecut a fost dependent de cocaină şi că soţia sa l-a sprijinit mult pe timpul crizei prin care a trecut.

In 2007, Kidman a petrecut mult timp in Australia, filmănd pentru superproducţia "Australia", regizată de Baz Luhrmann, unde joacă alături de Hugh Jackman. Nicole interpretează in film rolul unei aristocrate care moşteneşte o fermă de vite, acţiunea avănd loc inainte de cel de-al doilea război mondial. La inceputul anului 2008, actriţa urma să inceapă filmările la drama postbelică "The Reader", in regia lui Stephen Daldry, care a realizat "Orele". Kidman s-a retras insă din acest proiect din cauza sarcinii. Cel mai recent film al lui Kidman, superproducţia fantezie "Busola de aur", aflată in prezent pe marile ecrane, a fost un succes internaţional, cu incasări de 300 de milioane de dolari pănă in prezent.

Kidman este una dintre actriţele de top ale Hollywood-ului, dar a declarat că, in prezent, viaţa sa de familie are prioritate faţă de carieră. Kidman, care spune că-şi alege rolurile "spontan", a avut recent căteva eşecuri de box office - "Neveste perfecte" (2004), "Ce vrăji a mai făcut nevasta mea" (2005) şi "Invazia" (2007). Actriţa a declarat că salariul mare pe care il primeşte pentru o superproducţie ii permite să joace şi in filme de artă cu buget redus, precum "Margot at the Wedding", lansat la sfărşitul anului 2007.

×
Subiecte în articol: magazin kidman