x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Crina Matei in duet cu Nelu Ploiesteanu

Crina Matei in duet cu Nelu Ploiesteanu

de Mihaela Suciu    |    04 Noi 2005   •   00:00
Crina Matei in duet cu Nelu Ploiesteanu
VEDETE
Pe Crina o vedem pentru a treia oara cu emisiunea "Cei mai frumosi ani", la Antena 1, dar nu si cu un proiect nou de televiziune. Dupa cate zice, nu se streseaza ca nu are un alt format in grila tv, mai ales ca relatia ei cu tubul catodic pare sa nu se fi incheiat. E invitata din cand in cand la diverse emisiuni, i s-a propus sa joace intr-o telenovela, dar a refuzat pe motiv ca era slabut scenariul si nici nu are de gand sa presteze intr-un serial de acest gen. "Nu as juca intr-o telenovela. M-am uitat la productiile de pe piata si sunt sceptica, chiar daca sunt distribuiti si actori cu foarte multa experienta".

PROIECTE. Faptul ca nu mai face nimic in materie de televiziune nu o ingrijoreaza, pentru ca un actor este inainte de orice actor, ca atare se mai ocupa si de scena, si de film sau de muzica - un lucru la care lucreaza intens in ultima perioada. Unul dintre avantajele "lasatului de televiziune" este ca are timp sa se implice in vechile datorii pe care le are fata de ea. "Din cei mai frumosi ani" este albumul pe care doreste sa si-l lanseze la inceputul lui 2006. Contine in total zece piese dintre care doua sunt interpretate cu Nelu Ploiesteanu. I-am spus ca ideea ei are un precedent prin Loredana, dar prefera sa se identifice mai mult cu materialul scos de Gheorghe Dinica si Stefan Iordache. Peste toate acestea, pune in balanta si capacitatea ei de a intepreta melodiile in registrul tipic unui actor. "Te plasezi altfel fata de cantec, aduci lumea, perioada respectiva in atentia publicului, intr-o alta forma. Fata de cantaret, actorul vine si cu experienta lui si cu bagajul lui de expresivitate". Pana va definitiva insa contractul cu Roton, casa de productii care se va ocupa de scoaterea si promovarea cd-ului, Crina urca pe scena Teatrului Odeon in piesa "Sangre ardiente", in regia lui Beatrice Bleont si va juca in "My Fair Lady", de data aceasta la Opereta din Constanta.

PRIVAT. Despre viata personala nu a tinut sa precizeze nimic si poate atitudinea ei e cea mai corecta, dar lasa loc pentru speculatii - numai in ultima jumatate de an a fost cuplata cu o multime de barbati. Spune ca toate sunt inventii nascute din necunoasterea adevarului, adevar pe care actrita nu vrea sa-l furnizeze "Nu cred ca trebuie sa-ti faci un capital de imagine din asta, decat daca nu ai ce sa spui si atunci te fotografiezi cu cineva si trimiti la redactie". Dupa ce si-a incheiat fraza, am realizat ca, intr-un fel sau altul, am trecut in revista punctele importante pentru Crina si ca miza ei, in acest moment, este muzica. Noi nu putem decat sa asteptam, sa criticam si sa incurajam, dupa caz.

"Lumea nu trebuie sa ma placa pentru viata personala sau pentru personajul care-mi este alaturi in viata privata. Nu cred ca trebuie sa-ti faci un capital de imagine, decat daca nu ai ce sa spui altfel si atunci te fotografiezi tu cu cineva si trimiti la redactie"

  • Machiaj: Lacramioara Matei
  • Coafura: Dana Lupan, Jean Ionita, Salon Trendy
  • Stilist: Oana Mizil
  • Vestimentatie: Deverra
  • ×