x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Crina si Marius sau muzica in doi

Crina si Marius sau muzica in doi

de Mihaela Suciu    |    18 Aug 2006   •   00:00
Crina si Marius sau muzica in doi

Doi artisti s-au intalnit si de-aici s-a nascut "Din cei mai frumosi ani"
Din sumar: Telecomanda / Parerea mea - Cand stirile sunt lasate in offside… / Star News / Iulia Zgripcea / Nimic despre animalul politic / Cine trebuia sa fie in pielea cui? / Iubire prin cutia postala / 80 de teorii ale conspiratiei / Reality-show / Pussycat Dolls, in cautarea celei de-a 7-a ""papusi"" / Beatles - Grupul din Liverpool, cel mai vandut / Schimbarea la El si la Ea / Ce vor fetele, un mister / Racitorul de bauturi pe USB / Somnul dubleaza eficienta memoriei / Maria Sharapova / Omul-rechin / Maraton Lost

COVER STORY
Doi artisti s-au intalnit si de-aici s-a nascut "Din cei mai frumosi ani"

Cum ati ajuns sa colaborati la piesele albumului "Din cei mai frumosi ani"?
Crina: Prima colaborare cu Marius Mihalache a fost in spectacolul eveniment "Sangre ardiente" semnat de Beatrice Rancea si Liza Panait. Ascultasem si vazusem concerte cu el, dar nu lucrasem niciodata impreuna. Momentul din spectacol ne-a facut sa ne propunem unul celuilalt conceperea unui material pentru un viitor album. Selectia pieselor am facut-o tot impreuna, dintr-un numar mare de titluri.

Ce anume te-a convins ca merita sa te implici in proiect?
Marius: Este o provocare pentru orice artist sa abordeze piese care au facut istorie in muzica romaneasca. Usurinta Crinei de a interpreta piesele intr-un mod cu totul si cu totul deosebit si de a da nastere unor personaje feminine de tipologii diferite au fost punctele forte ce m-au convins de valoarea proiectului.

Ce castig exista din punct de vedere al imaginii prin asocierea cu un alt artist?
C: Nu m-am gandit o secunda la castigurile de imagine si nici macar la cele financiare. Asocierile, in general, cu oameni valorosi, te obliga si pe tine sa fii bun. Te si poate coplesi, dar Marius Mihalache face parte din acea familie de artisti care parca daruiesc talent celor din jur.

M: Atunci cand doi artisti care cred in aceleasi valori se intalnesc, imaginea nu are decat de castigat.

Cum ati caracteriza aceasta colaborare?
M: O colaborare din care fiecare dintre noi a avut ce invata de la celalalt.

Daca va exista o continuare a acestui proiect, de ce anume ar depinde ea?
C: In primul rand, de timpul amandurora.

M: De succesul acestui material.

Daca tu te-ai apucat de cantat, l-ai putea vedea pe Marius jucand intr-o piesa sau un film, de ce nu, poate chiar alaturi de tine?
C: Nu stiu daca jucand, dar cred ca regizand ar fi o solutie mai aproape de adevar. Are foarte multa imaginatie creatoare si foarte mult umor, calitati necesare unui regizor.

In ce proiecte sunteti implicati acum si ce urmeaza pe termen scurt si mediu?
M: Am multe proiecte in desfasurare, dar vom vorbi de ele la momentul potrivit.

C: Am parte de foarte multe surprize, asa ca proiectele pe termen mediu au "termene de livrare" variabile. Promovarii albumului i s-a suprapus un alt proiect foarte important, cred eu. Pentru a doua oara, producatoarea Adela Harnagea ma convinge sa lucram impreuna, de data aceasta pentru un serial tv, a nu se citi telenovela, regizat de Andrei Zinca, alaturi de o distributie care ma onoreaza: Victor Rebengiuc, Horatiu Malaele, Florin Piersic jr, Daniela Nane, Claudiu Istodor si multi, multi altii. Serialul se numeste "La urgenta". Voi juca rolul Magdei Fekete, un medic stagiar la urgenta, mai stapan pe calitatile fizice decat pe cele profesionale.

  • Coafura si locul sedintei foto: Miko Beauty Center Bucuresti
  • Machiaj: Adriana Haloiu
  • Vestimentatie: DeVerra by Oana Mizil
  • ×