x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cronicile Spiderwick

Cronicile Spiderwick

de Sebastian S. Eduard    |    21 Mar 2008   •   00:00

Un nou film, o nouă serie, special pentru copii care preferă aventurile fantastice şi magia.

Pentru fanii “Narnia”, “Busola de aur” şi “Stăpânul Inelelor”

 

Un nou film, o nouă serie, special pentru copii care preferă aventurile fantastice şi magia.

 

Fantezie. Cărţile din mult îndrăgita serie “The Spiderwick Chronicles”, sunt adaptate pentru ecran într-o fantezie care-ţi dez­­văluie lumea ascunsă din jurul tău. To­tul începe când familia Grace, for­mată din gemenii Jared şi Si­mon, sora Mallory şi mama lor pă­ră­sesc New York-ul, în urma divor­ţului, şi se mută în vechea casă a unchiului lor, Arthur Spiderwick. “The Spiderwick Chronicles” este o fantezie plină de aventuri, popu­la­tă cu creaturi dintr-o lume ne­­văzută.

 

Conflictele. Când copiii familiei Grace stau faţă în faţă cu aceste creaturi, până şi conflictele de familie se aplanează ca prin mi­nune. Povestea gravitează în jurul familiei: cei doi gemeni, interpretaţi de Freddie Highmore, sora lor mai mare, Mallory (Sarah Bolger), şi a mamei lor, recent divorţată (Mary-Louise Parker). Familia se mută în casa unchiului Arthur Spiderwick (David Strathairn) şi a mătuşii Lucinda (Joan Plowright).

O poveste despre ce ţi se poate întâmpla dacă vrei să explorezi o casă veche şi descoperi un pergament străvechi, căruia trebuie să-i dai de capăt..

 

Video&DVD

 

Ora de vârf 3. În a treia parte a comediei de acţiune “Rush Hour 3”, care prezintă revenirea lui Chris Tucker pe marile ecrane după o pauză de şase ani, celebrul duo de detectivi Carter (Tucker) şi Lee (Jackie Chan) luptă din nou cu răufăcătorii chinezi. De data aceasta acţiunea se petrece într-un loc nou: Paris, oraşul luminilor, ameninţat de fărădelegile uneia dintre cele mai periculoase triade din Hong Kong.

 

 

 

 

 

Nancy Drew. Pasionată de cazuri greu de elucidat, Nancy Drew este o tânără de curând admisă la colegiu. Atunci când descoperă dovezi care ar putea elucida cazul unei crime ne­rezolvate în care este implicat un star de cinema, Nancy nu ezită să se implice.Personajul este inspirat din seria de cărţi aparute în anii ’30-’40 sub egida The Stratemayer Syn­dicate.

×
Subiecte în articol: film