x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cu ce ne îmbrăcăm înp rimăvara-vara 2011

Cu ce ne îmbrăcăm înp rimăvara-vara 2011

de Catalina Iancu    |    14 Apr 2011   •   21:00
Cu ce ne îmbrăcăm înp rimăvara-vara 2011

Galeria Designerilor Români din Cocor, singurul magazin multibrand din România care reuneşte creaţiile multor designeri autohtoni, a lansat recent, în cadrul unei prezentări de modă, noua colecţie Primăvară-Vară 2011.

Au fost prezentate ţinute şi accesorii din noile colecţii semnate de designeri precum: Elena Perseil, Agnes Toma, Silvia Şerban, Cristian Samfira, Mihaela Glăvan, Kinga Varga, Adelina Ivan, Mihai Albu, Anca şi Silvia Negulescu, Norina Stoica, Dorin Negrău, Galyna, Mirela Diaconu, Andreea Tincu, Otilia Flonta, Cristina Nichita, Anca Roman, Forentina Stoenescu, Angela Vasiliu, Kristina Dragomir, Anca Irina Lefter, Violeta Gaburici, Alexandra Ghiorghie, Georgiana Nicolaescu, Cristiana Purdescu şi Anca Rădulescu. Colecţiile pentru sezonul primăvară-vară sunt deja disponibile în Galeria de la etajul 2 al magazinului situat în centrul istoric al Bucureştiului.

Evenimentul a fost prezentat de Dana Săvuică. Printre modelele de catwalk care au prezentat noile colecţii s-au numărat vedete autohtone din cadrul emisiunii „Miss fata de la ţară” şi Oana Ioniţă de la „Cronica Cârcota­şilor” (Prima TV). Prezentarea de modă a fost încheiată cu un concert susţinut de cântăreaţa Ellie White.

Colecţia Primăvară-Vară 2011 aduce o explozie de culoare, elemente noi, nonconformiste, dar şi trenduri care se păstrează din sezonul trecut. Vedetele prezentării de modă au fost imprimeurile grafice, de inspiraţie pop-art, abstracte sau cu motive vegetale şi ţinutele de influenţă punk sau biker style. La polul opus, din punct de vedere stilistic, au stat rochiile vaporoase, din materiale diafane, care au completat evenimentul cu eleganţă şi feminitate. Se poartă mult alb, crem, bej, bleu, precum şi nuanţe de roşu şi maro.

×
Subiecte în articol: fun