x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cu televizorul in ochi!

Cu televizorul in ochi!

09 Feb 2009   •   00:00
Cu televizorul in ochi!

Ecranul televizorului implantat in lentilele de contact, si tatuaje digitale ce vor face telespectatorii sa resimta emotiile programului TV preferat. Suna a scenariu science-fiction dar consilierii companiilor producatoare de noi tehnologii cred ca totul va fi posibil in zece ani.



La baza acestei supozitii sta procesul continuu de miniaturizare a tehnologiei. Acesta va permite reducerea dimensiunilor unui ecran la cote atat de mici incat acesta va putea fi incorporat fara nicio problema in structura lentilelor de contact iar alimentarea acestuia se va face prin conversia caldurii corpului in energie electrica. Canalele vor putea fi schimbate prin comanda vocala sau miscari ale mainilor.

Privirea utilizatorului, care-si va orienta atentia catre programul TV urmarit, va parea un pic cam stranie, prin fixitatea sa, dar intimitatea sa nu va fi perturbata, cei din jur neavand nicio posibilitate sa-si dea seama ce priveste.

Cealalta idee revolutionara in industria divertismentului este tatuajul digital, Acesta va prelua emotiile traite de actori, contabilizate energetic, si le va transmite privitorului recreand, prin impulsuri electrice interpretate de creier, aceleasi stari.

De aici si pana la implicarea intr-un meci de fotbal, alergand alaturi de jucatorul preferat si bucurandu-te cu acesta la golul inscris, sau si mai grav, hohotind dramatic la o telenovela, nu e decat un pas.
dailymail.co.uk

×
Subiecte în articol: magazin