x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cum s-au gândit studenţii universităţii East Anglia din Norwich să salveze planeta

Cum s-au gândit studenţii universităţii East Anglia din Norwich să salveze planeta

05 Dec 2015   •   20:45
Cum s-au gândit studenţii universităţii East Anglia din Norwich să salveze planeta

Echipa publicaţiei Le Petit Journal a dezvăluit vineri seară uimitoarea şi totodată simpla metodă a unor studenţi dintr-un campus britanic de economisire a apei, care şi-au propus "să facă un gest pentru mediu", scrie sâmbătă site-ul soirmag.be.

Studenţii din campusul universităţii East Anglia din Norwich s-au hotărât să pună în practică o tehnică la îndemâna tuturor pentru conservarea mediului, soluţie ecologică surprinzătoare. Doi studenţi au lansat campanii pentru a-şi încuraja colegii, dar şi cât mai mulţi oameni, să urineze în timp ce fac duş.

"Scopul a fost să facem ceva excentric ca să atragem atenţia oamenilor şi să aducem în prim plan penuria de apă, care este o problemă de mediu tot mai importantă", a spus Chris Dobson în Le Petit Journal. "Cine urinează sub duş nu mai trage apa la toaletă şi economiseşte astfel 12 litri de apă", a adăugat tânărul.

Intitulată "Go with the flow", iniţiativa a câştigat deja mulţi studenţi care nu ezită acum să urineze în timp ce fac duş, încheie soirmag.be.

×