x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cum să faci peste 50 de milioane de dolari până la 17 ani?

Cum să faci peste 50 de milioane de dolari până la 17 ani?

de Anca Aldea    |    13 Iun 2012   •   17:00
Cum să faci peste 50 de milioane de dolari până la 17 ani?

In teorie, e destul de simplu si nici macar nu trebuie sa renunti la copilarie pentru a-ti atinge telul dorit... Ia-l ca exemplu pe Justin Bieber, care, la patru ani dupa ce a inceput sa cante si a descoperit YouTube-ul, a ajuns extrem de bogat, putandu-se lauda, pe drept cuvant, cu o suma frumusica adunata pana la varsta actuala, de 17 ani: 53 de milioane de dolari.

Specialistii spun ca e nevoie de noroc, dar si de multa munca pentru a aduna o avere de invidiat. Cu doar un an mai mare decat Justin, deja celebra Miley Cyrus, care a jucat rolul lui Hanna Montana in filmul cu acelasi nume, are, la cei 18 ani ai sai, 48 de milioane de dolari. Castigati in timp, cu truda, pe platourile de filmare. In 2010, ea s-a aflat pe pozitia 13 in topul celor 100 de Celebritati, intocmit de presitigioasa publicatie Forbes. Potrivit contractului semnat cu Disney, Miley a castigat, pentru fiecare episod turnat, 15.000 de dolari. Cariera sa muzicala a culminat, in iunie 2010, cu inregistrarea albumului "Can’t Be Tamed', iar in iulie 2011, cu un turneu mondial.

Actorul din rolul principal din filmele Disney "Jonas L.A.', "Camp Rock' si "Camp Rock 2' se bucura de un succes rasunator. Nick Jonas a interpretat mai multe roluri in musical-uri jucate pe Broadway, si-a intemeiat propria trupa si a concertat in mai multe colturi ale mapamondului. Acum, la varsta de 19 ani, Nick este o afacere in sine, estimata la 12,5 milioane de dolari, potrivit revistelor de specialitate. Taylor Lautnar (19 ani) si-a dedicat copilaria si adolescenta artelor martiale pana sa fie remarcat de realizatorii "Twilight' si "New Moon’s', filme de pe urma carora a obtinut 8,5 milioane de dolari. A primit un rol binemeritat si in continuarea seriei "Twilight', criticii afirmand ca Taylor ar putea obtine lejer, in total, 41 de milioane de dolari.

Angus T. Jones, actorul care il interpreteaza, de noua ani, pe micutul Jake Harper din filmul "Two and a Half Men', si-a reinnoit contractul in 2010. Pentru fiecare episod din aceasta serie, el primeste 300.000 de dolari...

Selena Gomez (19 ani), pe care am vazut-o in "Hannah Montana', "The Suite Life of Zack and Cody' si "Wizards of Waverly Place', se bucura de o avere de 5,5 milioane de dolari. In urma cu trei ani, Selena si-a format propria trupa si deja are la activ trei albume, care se vand ca painea calda.

Doi frati in varsta de 13 si, respectiv, 10 ani, Jaden si Willow Smith, fii celebrului Will Smith, au acumulat, in ultimii ani, cinci si, respectiv, patru milioane de dolari. Jaden a jucat diferite roluri in "Men in Black 2', "The Pursuit of Happyness', "The Day the Earth Stood Still', "The Karate Kid' (remake), iar micuta Willow s-a remarcat pe scena, ca si cantareata, cel mai rasunator succes al sau fiind single-ul "Whip My Hair'.

×