x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cum să pierzi intr-o noapte 2.700 de euro

Cum să pierzi intr-o noapte 2.700 de euro

de Jurnalul National    |    31 Aug 2007   •   00:00

A condus beat, a trecut pe roşu, a circulat pe contrasens şi a fost pe punctul să se buşească de o maşină a poliţiei, totul in aceeaşi noapte. Din aventurile unui romăn in Spania...

A condus beat, a trecut pe roşu, a circulat pe contrasens şi a fost pe punctul să se buşească de o maşină a poliţiei, totul in aceeaşi noapte.

Este performanţa unui tănăr de 36 de ani din Coslada, de cetăţenie romănă, identificat drept I.A.Z, care pentru aceste isprăvi a fost recompensat cu amenzi ce au insumat 2.700 de euro, transmite cotidianul spaniol ABC.

Tănărul a comis in total şapte infracţiuni in trafic.Poliţiştii au mai constatat că bărbatul nu folosea centura de siguranţă, conducea haotic, a intrat intr-o intersecţie in mare viteză, a derapat, a mers in zig-zag şi,colac peste pupăză, nu avea permis de conducere!
Căt despre nivelul de alcool din sănge, imigrantul romăn avea o concentraţie de 0,56 miligrame de alcool in aerul expirat, adică dublu faţă de nivelul permis, situat la 0,25 miligrame. Amenda pentru această infracţiune urmează să fie stabilită de autoritatea judiciară.

  • RompresÂ

×
Subiecte în articol: magazin