x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cupluri inedite

Cupluri inedite

de Adriana V. Paduraru    |    21 Apr 2006   •   00:00
Cupluri inedite

MAGAZIN
The Independent a publicat cateva povesti de dragoste insolite
MAGAZIN
The Independent a publicat cateva povesti de dragoste insolite

BARBARA STREISAND - PRINTUL CHARLES. Potrivit versiunii readaptate a biografiei "Barbara: The Way She Is", de Christopher Anderson, cantareata a fost curtata de printul mostenitor al tronului britanic in 1974. Se pare ca Charles le-ar fi marturisit unor amici ca Barbara este "extrem de atragatoare si dezirabila!". Iar o sursa anonima a Casei Regale britanice a povestit: "Printul si domnisoara Streisand erau foarte atrasi unul de altul. O data am intrat in camera Altetei Sale si i-am luat prin surprindere. Pareau destul de emotionati si tulburati".

JOHN MAJOR - EDWINA KERRY. Fostul prim-ministru britanic a avut o legatura extraconjugala de patru ani cu Edwina Kerry, adjunctul ministrului Sanatatii din cabinetul sau. Despre relatia dintre cei doi s-a aflat in 2002, cand Times a tiparit mai multe pagini din jurnalul intim al acesteia, in care ea dezvaluia ca povestea lor de dragoste a inceput in 1984. Aventura s-a incheiat dupa numirea ca prim-ministru a lui Major in 1990.

CONDOLEEZZA RICE - JASPER CARROTT. Relatia dintre cei doi este mai mult decat stranie: un actor de comedie, care la inceputul carierei sale lucra in baruri, si politiciana retinuta si sobra. Ei s-au intalnit in 1975 in Birmingham, Alabama, la un festival al oraselor infratite. Carrott, pe atunci de 30 de ani, se afla intr-o calatorie in SUA. Rice avea 21 de ani si abia absolvise facultatea de politologie. Relatia lor a avut la baza pasiunea pentru muzica si interesul fata de politica. Cei doi si-au reluat legatura peste un an, in 1976, cand Rice a facut o vizita in Birminghamul britanic, unde locuia Carrott.

CHUCK BERRY - SILVIA PLATH. Dinozaurul rock-and-roll-ului si legendara poeta s-au intalnit, pentru prima oara, la colegiul Smitt in 1955, cand el a sustinut un concert la o intalnire a absolventilor. Berry avea 29 de ani si atinsese culmea succesului, in timp ce Platt abia implinise 22 de ani. Odata show-ul incheiat, Platt i-a dat o intalnire, in numele Comitetului studentesc, in culise. Au discutat despre legatura dintre ritmul muzicii si cel al inimii, dupa care Berry i-a propus sa-l insoteasca la hotel. In urmatoarele doua zile, Platt a insotit trupa lui Berry intr-un turneu in statul Maryland, ajutandu-i pe muzicieni atat la gatit, cat si la spalatul hainelor.

×