x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cuscri de cosmar

Cuscri de cosmar

29 Iul 2005   •   00:00
Cuscri de cosmar
VIDEO & CINEMA
Ben Stiller este terorizat din nou de Robert de Niro Succesul comediei "Un socru de cosmar" continua in supercomedia "Doi cuscri de cosmar".

PRIMA PARTE. Acum 4 ani, spectatorii din intreaga lume au fost invitati sa petreaca cu "sora medicala" de sex masculin Greg (de fapt Gaylord) Focker interpretat de Ben Stiller un week-end care avea ca scop cunoasterea viitorilor socri. Acel week-end de pomina a inclus pierderea bagajului, incendierea curtii si cat pe ce a casei, accidentarea viitoarei cumnate care se pregatea de nunta, vopsirea pisicii si o sedinta cu detectorul de minciuni administrata de viitorul socru, Jack Byrnes (Robert De Niro).

Acest "socru de cosmar" despre care Greg stia ca este un pensionar floricultor se dovedeste a fi un pensionar CIA suspicios si refractar. "Cercul increderii" creat de Jack Byrnes nu il includea si pe Greg la inceput.

CONTINUARE. Filmul s-a numit "Meet the Parents" - "Un socru de cosmar" la noi, iar finalul lasa loc de o continuare, Jack Byrnes spunand ca dupa atatea aventuri cu viitorul ginere nu mai ramanea decat sa-i cunoasca parintii.

Ceea ce se si intampla in "Doi cuscri de cosmar". Acum, Greg a patruns in "cercul increderii" si impreuna cu Pam planifica deja nunta. Mai este un singur amanunt care trebuie si el clarificat - cuscrii trebuie sa se cunoasca intre ei. Asa ca toata familia Byrnes, insotita de Greg, pleaca spre domiciliul familiei Focker.

In urmatoarele 48 de ore, cuscrii vor avea ocazia sa se cunoasca si sa se studieze reciproc.

Inceputul e promitator cel putin pana cand Jack constata ca parintii declarati drept avocat si doctorita sunt niste tipi libertini si foarte excentrici. El sta acasa de cand s-a nascut Greg, pentru a-l creste, iar ea este consilier sexual pentru cupluri de varsta a treia!!!

  • Suport: VHS si DVD
  • An: 2004
  • Genul filmului: comedie
  • Regie: Jay Roach
  • Cu: Robert De Niro, Ben Stiller, Dustin Hoffman, Barbra Streissand, Blythe Danner
  • Michael Moore: Cantec pentru un masacru


    Statele Unite ale Americii sunt faimoase pentru numarul astronomic de oameni care au fost ucisi prin focuri de arma. Asta considerand ca este o natie fara un razboi civil la activ. Cu semnatura umorului sau nervos, activistul-regizor Michael Moore incearca sa exploreze radacinile acestui masacru continuu.

    In parcursul sau afla ca raspunsuri conventionale precum: usurinta de a cumpara arme, o istorie violenta a intregii natiuni, programe de tv si filme violente, sau chiar saracia, nu sunt adecvate pentru a explica aceasta violenta. Aceasta intrucat alte culturi evolueaza conform acelorasi factori, insa fara masacrul echivalent!…

    Pentru a ajunge la o posibila explicatie Michael Moore examineaza profund cultura fricii din America de azi, bigotismul si violenta unei natiuni cu un imens numar de posesori de arme. Si mai mult chiar, el incearca sa investigheze si sa confrunte puternica elita politica si interesele corporatiste care utilizeaza cultura americana pentru propriul castig.

    PREMIERE

    Madagascar


    Un nou film de animatie care a facut incasari considerabile peste Ocean: "Madagascar". Un film de animatie produs de studiourile care ne-au adus Shrek si Shark Tale, DreamWorks. Ben Stiller, Chris Rock si Jada Pinkett Smith sunt vocile acestui film de animatie care cu siguranta va va amuza peste masura. Regizor este Eric Darnell (Antz / Furnicutze).




    Antidotul


    Christian Clavier si Jacques Villaret isi dau mana intr-o comedie de zile mari, in regia lui Vincent de Brus. Ce se intampla atunci cand suferi de atacuri de panica, te duci la psihiatru iar acesta iti recomanda sa "calatoresti" in trecut pentru a depista momentul-cheie al inceperii necazurilor tale? Dar daca incercand treaba asta necazurile sunt doar la inceput? Daca antidotul cautat provoaca mai mult rau (personajului) dar si amuzamentul publicului?


    ×
    Subiecte în articol: cosmar